Inspiration – februar 2020

Hver måned udgiver vi et blogindlæg med korte noter. Alt sammen til inspiration for dig der arbejder med firmaarrangementer til hverdag og fest. God læselyst.

FIRMAARRANGEMENT I SMILETS BY

Aarhus og Østjylland er et oplagt bud på lokation når du skal beslutte hvor dit næste firmaarrangement skal placeres. Området byder på det der skal til for at afvikle et vellykket firmaarrangement hvad enten du er på udkig efter topmoderne konferencefaciliteter eller en teamdag på landet i skønne naturlige omgivelser. Vi bruger både byen og landet og har et indgående lokalt kendskab. Vi hjælper derfor gerne med komplette programmer men også tips og henvisninger. Vi sender dig i den rigtige retning til byens ”secret venues” ligesom stierne i Marselisborg skovene er vores hjemmebane. 20 minutter fra centrum finder du også vores eget teambuilding – og action anlæg Ebbestrup. Her tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter oplagte til firmaarrangementer. Det er blandt andet her du kan prøve vores ATV-motorcykler. Vi råder over 125 hektar til formålet.

TIKIØB EVENT EN DEL AF VISIT AARHUS

Vi er netop indtrådt som officielle partnere hos Visit Aarhus. Et spændende samarbejde er sat i gang. Sammen med en række hoteller, konferencearrangører og enkelte andre eventbureauer er vi fremadrettet en af de virksomheder Visit Aarhus peger på når besøgende i vores region skal serviceres. Vi glæder os meget til samarbejdet og føler os allerede som en del af Aarhus-familien. Du kan besøge Visit Aarhus her.

TEKNOLOGI FORMIDLER ANSVARLIGHED OG BÆREDYGTIGHED

Vi oplever et øget fokus på ansvarlighed og bæredygtighed i adfærden hos vores kunder. Det er glædeligt at vi alle tænker mere på vores fælles fremtid. Føler du at det kan være svært konkret at formidle hvorledes der tænkes bæredygtighed i jeres organisation kan vores cloud baseret team workshop være et godt bud på en løsning. En workshop hvor vi via en række opgaver og spørgsmål får sat fokus på hvorledes I netop gør i jeres organisation. En workshop der kan blive fulgt op med små happenings og statement. Workshoppen tilpasses altid kundens konkrete ønsker. Vi kan dog også tilbyde løsningen ”The Planet” en workshop der i overskrifter sætter deltagerne ind i FN 17 verdensmål.

NÅR TEAMBUILDING BLIVER KUNST – INSPIRATION

Med mere end 25 år i eventbranchen er vores buket af teambuilding aktiviteter i fuldt flor. Her vil vi gerne sætte fokus på workshoppen ”The Masterpiece”. Oplagt til større grupper. Workshoppen er samlende på tværs og sætter alle kompetencer i spil. Kan afvikles inde som ude.

Vi vælger et grafisk motiv til, som efterfølgende deles, så det passer med det ønskede antal grupper. Hver gruppe skal levere hver deres del af motivet. Nu begynder arbejdet med at skalere motivet op til den faktiske størrelse. Samtidig er der en livlig kommunikation grupperne imellem. Det er ikke nok kun at lykkes som enkelt gruppe – nej alle bidrag skal fungere for til sidst at kunne samle ”The Masterpiece”.

Vi faciliterer hele processen fra start til slut. Vores designer skaber gerne et grafisk motiv alene til lejligheden. Således er det muligt at indarbejde farver og budskaber deltagerne kender fra hverdagen. Ønsker du tilbud eller uddybende information om workshoppen er du velkommen til at kontakte os her.

CYKLING: SCHLECK GRAN FONDO MOTIONSCYKELLØB

Til maj måned tager vi sammen med cirka 40 glade cykelmotionister afsted til Luxembourg for at deltage i tidligere cykelrytter Frank Schlecks Gran Fondo motionscykelløb. Turen er en luksus tur der fungere perfekt som forlænget weekend og for din bedre halvdel. Vi bor på Spa- og Wellness hotel med mange gode muligheder for den enkelte. Vi har fire pladser tilbage på turen. Du kan finde yderligere information her eller ringe direkte til os på 87 610 620.

ANBEFALING ***** RESTAURANT RAÓ, BARCELONA

Global konferencelogistik og eventledelse er en del af vores arbejde. Vi kommer vidt omkring og besøger mange spændende steder. Vi har netop været i Barcelona og i den forbindelse besøgte vi den lille restaurant RAÓ. Stedet ligger centralt placeret hvor den moderne by møder de gamle gotiske kvarterer. Værtsparet serveret gastronomisk tapas på højt niveau. Max 40 gæster. Vi giver vores varmeste anbefalinger til RAÓ i Barcelona. Besøg deres hjemmeside her.