Cykling: Schleck Gran Fondo – 16. maj 2020

Vi er med igen! – Det er vel nærmest en tradition, cykling for alle. I 2020 tilbyder vi igen en organiseret tur til motionscykelløbet Schleck Gran Fondo i skønne Luxembourg.

16. maj – “save the date”

Løbet køres i 2020 lørdag den 16. maj og arrangeres af den tidligere World tour rytter Frank Schleck. Vi har været med siden løbets start for nu 3 år siden og vi må sige at oplevelsen ligger efter vores vurdering i den absolut top med hensyn til det cykelfaglige. Overordnet fungerer alt, ruterne er kuperede og smukke, informationen er på plads og ikke mindst er sikkerheden helt i top. Som ryttere er du aldrig i tvivl og du føler dig sikker hele vejen rundt. Schleck Gran Fondo byder også på fine og afvekslende depoter rundt på de to ruter. Du kan nemlig vælge mellem en Gran Fondo på omkring 160 km eller en Medio Fondo på cirka 90 km. Vi giver 5 ud af 5 bakketoppe til løbet.

Ovenstående vurdering er vi ikke alene om. Samme oplevelse har vores gæster. Det fremgår af evalueringerne, ligesom vi kan se at der er mange der tager med år efter år.

Kvalitet og luksus

I år var vi 40 deltagere afsted og i 2020 har vi samme antal pladser til rådighed. Turen er ikke kun motionscykelløb men også en forlænget weekend med top indkvartering, god mad og fantastiske spa- og wellness faciliteter. Derfor er vores tur til Schleck Gran Fondo også oplagt for ægtefæller eller påhæng der ikke cykler.

Alt foregår i og omkring byen Mondorf les Bains der ligger smukt placeret i den sydlige del af det lille fyrstendømme – ja faktisk på grænsen til Frankrig. Fra Danmark er der cirka 950 km til Mondorf les Bains.

Vores tur i 2020 til Schleck Gran Fondo foregår som kør selv med officielt program fra fredag den 15. maj til og med søndag den 17. maj. To overnatninger på Spa-og Wellness hotellet Mondorf Domaine Thermal kun 200 meter fra start- og målområdet.

Vil du med? – mere information her

Har du lyst til at vide mere om vores tur til Schleck Gran Fondo 2020 kan du læse mere her på websitet. Program, indhold og priser. Vejen til Schleck Gran Fondo og mere information finder du her. Du er også velkommen til at ringe til os på 87610620 eller e-mail info@tikioeb-event.dk

Velkommen.