Kasper Asgreen er med i Hadsten, 15. august

En af Tour de Frances mest markante luksus-hjælpere danske Kasper Asgreen har netop sagt ja til at stille til start i Hadsten, når Hammel Cykle Klub afvikler byens traditionsrige cykelgadeløb, torsdag den 15. august.

Aftalen er netop kommet i stand og blev bekræftet af den stærke danske efter den næstsidste alpe etape på den store franske rundtur.

Et imponerende Tour de France

Asgreen kommer til Hadsten stærkere end nogensinde og vi må absolut tilskrive han en af løbets favoritroller. Under Tour de France har han udvist stor styrke og ikke mindst holdbarhed i hans uendelige føringsarbejde for franske Alaphilippe og hans hold Deceuninck-Quick Step. Ikke nok med det, så har han også været i stand til at følge de bedste et stykke op ad de afgørende stigninger, for således igen at være til uvurderlig hjælp for holdets kaptajn og på daværende tidspunkt indehaver af den gule førertrøje. Endelig kan Asgreen også noteres for en flot anden plads på 17. etape til Gap kun slået i en mand til mand finale af den reagerende europamester italienske Matteo Trentin. Endelig må vi ikke glemme den flotte placering på tourens eneste enkeltstartetape, 13. etape i Pau for fødderne af Pyrenæerne. Her havde den store dansker længe bedste tid og sluttede som nummer 8 og dermed bedste rytter uden for klassementsfeltet.

Dobbelt dansk

Med Asgreens deltagelse kommer der også til at stå dobbelt-dansk på programmet i Hadsten den 15. august. Asgreen er dansk mester i enkeltstart og Michael Mørkøv er dansk mester i landevejsløb. Vi kan således konkludere at vi kan præsentere landets pt. bedste cykelryttere på bakken i Hadsten.

En tradition

Cykelløbet i Hadsten har været kørt på Søndergadebakken siden 1993 og de sidste tre år med Hammel Cykle Klub som arrangør. Løbet afviklet i år den 15. august med elitestart kl. 19:30. Inden da afvikles et motionsløb samt et licensløb. Vel mødt.

Vores rolle

Jesper Tikiøb startede løbet i Hadsten sammen med gode cykelfolk tilbage i 1993. I 2017 blev rettighederne overdraget til Hammel Cykle Klub. I dag er Tikiøb Event fortsat med dog i kulissen som rådgiver primært omkring det cykel- og eventfaglige.