Cykelevent på Kulturringen

Vi har netop afviklet en cykelevent for en gruppe motionister. To dage og 412 kilometer rundt på Kulturringen. Kulturringen er en Østjysk cykelrute der blev skabt i 2017 i forbindelse med at Aarhus var Europæisk Kulturhovedstad. Aarhus Kommune og de omkring liggende kommuner gik sammen om at skabe en smuk cykelrute rundt i Østjylland.

Tid til Kulturringen

Cykelruten har vi kendt igennem flere år og har da også set de officielle skilte ude på de små snoede landeveje. Nu var tiden kommet til at prøve ruten af på egne ben og i selskab med andre motionister. I alt var vi 32 cyklister der på to dage gennemkørte store dele af den officielle Kulturring. Vi havde dog undladt Samsø. Vores tur blev derfor på cirka 412 kilometer. Vi startede midt på ruten i landsbyen Halling. Et bevidst valg for at vi kunne ramme Aarhus cirka halvvejs på turen. En enkelt overnatning var nemlig påkrævet.

En cykeltur er en stor fælles oplevelse

Deltagerne kom fra hele Danmark og vi afviklede turen i to grupper. Dels af hensyn til sikkerheden og dels af hensyn til niveauforskellen på deltagerne. De to grupper kom rundt med henholdsvis 26 og 30 km/t i gennemsnit over de 412 kilometer.

Vi havde en skøn oplevelse og et herligt fællesskab. Vi kan varmt anbefale alle at prøve turen rundt i det Østjyske. En cykelrute for alle. Og det er super nemt at tilrettelægge. Du vælger selv hvor langt du vil. Du kan bruge en time eller en uge. Der er nok at se på og du vil med sikkerhed få noget med dig hvad enten du bruger lang eller kort tid på turen.

Eventlogistik på den store klinge

I den konkret sag var vores opgave at sikre gæsterne en total oplevelse. Vi stod for den totale forberedelse og afvikling. Det var vores opgave at tænke fremad, så alt stod klar efterhånden som deltagerne nåede de forskellige depoter vi havde planlagt langs ruten. Vi havde også fire guide på plads – to i hver gruppe. Her var der også tænkt på fagligheden. To med stor indsigt og erfaring i gruppecykling med motionister og to fra cykelsporten med power nok i benene til at cykle med stort overskud. Det er væsentligt for hele tiden at kunne være klar og til stede for at assistere deltagerne.

Nok årets varmeste dag

Vejret var super godt og vi prøvede lidt af det hele. Lørdag var vel årets varmeste dag med temperaturer over de 30 grader og søndag oplevede vi mere almindeligt dansk sommervejr. Dog blev vi i den grad kølet ned af 1½ times regnvejr oppe på Djursland omkring Estruplund og Hevring. Solen kom frem igen og vi var trætte, varme og glade da vi var retur i Halling igen efter 412 kilometer på cykel fordelt på to dage. Vi sluttede det hele af med et enkelt glas bobler.

Vores næste cykelevent er på Costa Blanca i Calpe til oktober. Læse mere om dette arrangement her.

Event-arkitekter med erfaring

Vi har arrangeret firmaarrangementer og cykeloplevelser i mere end 25 år. Vi hjælper gerne dig og dine kollegaer med jeres næste event. Ideer og anbefalinger deler vi gerne.