Schleck Gran Fondo igen i 2019

Public Event/Motionscykling.

Tikiøb Event samarbejder med tidligere world tour cykelrytter Frank Schleck omkring forskellige cykelevents til erhvervslivet. Derfor var det også naturligt for os i år, at sende et hold friske motionscyklister afsted til Franks nye store motionscykelløb Schleck Gran Fondo. Et Gran Fondo løb der står på Det Internationale Cykelforbund UCIs officielle liste over løb der kan give kvalifikation til verdensmesterskaberne i cykling for motionister.

Afsted til Schleck Gran Fondo igen i 2019.

Turen til det lille fyrstendømme midt i Europa blev en stor succes. Derfor er det også besluttet at sende et hold afsted igen i 2019. Nyheden har allerede spredt sig og de første 20 ryttere har tilmeldt sig. Til næste år afvikles løbet fra lørdag den 25. maj og vi står klar til at guide og hjælpe fra den 24. til den 26. maj.

Forlænget weekend med cykling, wellness og spa

Arrangementet er hyggeligt og uformelt. Ruterne som er på henholdsvis 155 km og 85 km tager rytterne med på tur i noget af det smukkeste landskab det sydlige Luxembourg har at byde på. Vinmarker og skoven så langt øjet rækker. Efter løbet er der feststemning, grillmad og live musik i målområdet. De deltagere der har indløst startnummer via os bor på et 4**** Spa- & Wellness hotel kun 150 meter fra start og målområdet.

Arrangementet og løbet er oplagt som forlænget weekendophold. For eventuel ikke-cyklende ægtefælde er der masser at tage sig til. Helt oplagt er det jo at gå en tur over i start/målområdet men det store Spa- & Wellness området virker også stærkt tillokkende på de fleste. Endelig er der rig mulighed for kvalitetsfyldte gå og løbeture i området. Luxembourg City er 20 minutter væk i bil.

Uddybende information om Schleck Gran Fondo finder du her og historien om vores samarbejde med Frank Schleck finder du her.

Velkommen til netværkscykling i Luxembourg.

Se her vores “håbeløse” hjemmevideo 🙂 Frank & Jesper får en snak om Gran Fond i 10.000 meters højde.