Østjylland oplagt som event lokation

Oplevelser ud over alle grænser.Tilrettelæggelse og eksekvering af events i udlandet fylder i disse år en del her på det lille bureau i Markusminde. Samtidig har vi også godt fat her hjemme lokalt, ikke mindst ude på vores ATV- og actioncenter. Her tilbyder vi et corporate ”frikvarter”, kursusfaciliteter og teambuilding. Ikke to events er ens.Vores placering i Østjylland, her midt mellem Aarhus og Silkeborg, centralt midt i Favrskov Kommune gør også, at vi efterhånden har et godt blik for oplagte lokale lokationer. Det kan være til den vigtige forretningsmiddag, konferencefaciliteter eller alternative og overraskende logifaciliteter.Vi har konstant fokus på kontraster i vores løsninger og her i Østjylland er der masser af muligheder, for at skabe en mindeværdig event for enten dine kollegaer eller kunder. Fælles oplevelser styrker båndet mellem os og udvikler den unikke relation.I det hele taget så har vi alt hvad der skal til her i Østjylland, for at kunne tilrettelægge og eksekverer den perfekte event. Hvad enten vi taler om et dagsarrangement eller et kursusophold over flere dage. Det handler blot om at få sat oplevelsesbuketten rigtigt sammen, så vi opnår den rette dossering og vægtning mellem det faglige indhold og de sociale aktiviteter. Her sætter vi os også gerne for bordenden. Mere end 20 år i branchen giver os en sikker fornemmelse for, hvorledes det rette program skrues sammen for den enkelte kunde.

Stor gastronomi

_JS01537Vi elsker god mad og oplevelsen omkring det at spise et godt måltid sammen. Måltid er for mange et samlende element og det er det også i langt de fleste corporate events. Derfor er det også så vigtigt, at det fungerer fra start til slut. Vi har gennem flere år rådgivet om og anbefalet spisesteder til vores kunder. Vi har altid besøgt og afprøvet de steder vi anbefaler.

I vores områdes findes der mange gode bud. Både de klassiske og højt profilerede men også en god vifte af det vi kalder Hide Away Places og de er vigtige, når der skal skabes en unik løsning som værten vil blive husket positivt for fremadrettet. Derfor kan vi også finde på at arbejde med pop-up restauranter. Her løses opgaven sammen med etablerede fagfolk men på en uventet lokation. Det skaber en helt unik stemning og en totaloplevelse. Her er deltageren i det absolutte centrum.

Det simple virker ligeledes helt forrygende. De enkelte råvarer tilberedt på traditionel vis er en metode vi holder af. Dyrevelfærd og økologi er også højtrangerede punkter på vores vigtighedsliste, når vi anbefaler steder til vores kunder.

Det naturlige

tikioeb-event-atv-oestjylland-aarhusDen smukke natur rundt om Aarhus og Østjylland giver rig mulighed til at afvikle outdoor events. Vi har vores eget anlæg beliggende smukt nord for Aarhus. 25 minutter fra Rådhuspladsen og 5 minutter fra E45. Her råder vi over 125 hektar, som anvendes til alle former for outdoor events. I de tilhørende bygninger har vi indrettet et country miljø med barfaciliteter og plads til mødeafvikling og bespisning af helt op til 100 personer. Her tilbyder vi blandt andet:

  • ATV kørsel
  • Træklatring
  • Mountainbike cykling
  • Lerdueskydning
  • Bueskydning
  • 4×4 kørsel

Men også mere klassiske teambuilding opgaver er naturligvis på programmet. Øvrige eksempler på vores medarbejderevents finder du her.

Skal aktiviteterne ikke afvikles ude hos os, så er der masser af andre helt fantastiske muligheder. Det kan være andre etablerede udbydere som os eller det kan være i private eller statslige skove og naturområder, hvor der er opnået tilladelse til den ønskede aktivitet. Vi tilrettelægge og eksekverer mindst lige så mange outdoor events off site som vi gør ”hjemme”. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige lokation og efterfølgende opnår de nødvendige tilladelse til den ønskede aktivitet og færdsel.

Til lands og til vands

cykeludlejning-MTB-tikiøb-eventCykling fylder meget i dansk erhvervsliv i disse år. Og med en baggrund i professionel cykelsport er det helt naturlig for os, at vi for tiden løser mange opgaver dels med cykelture og cykeltræning på landevejen og dels oplevelsesture på mountainbike i Østjyllands fantastiske omgivelser.

Vand kan også anbefales og her er vi igen godt stillet i Østjylland. Hvad enten det drejer sig om kano eller kajak på en af vores mange søer og åer eller er ønsket lidt mere action præget på f.eks. Aarhus bugten er der mange gode steder at vælge imellem.

Lige om hjørnet

Helt enkelt så skal vores råd være ”kig lige om hjørnet” forstået således, at de bedste lokationer til den unikke event ikke altid findes på en fjern destination eller i en af Europas højprofilerede hovedstæder. Hvad enten du er lokal eller kommer ude fra, så har Aarhus og Østjylland området masser at byde på – og vi kender mange af stederne efter mere end 20 år i eventbranchen.

Så sig endelig til, hvis du trænger til et par råd med på vejen i din planlægning af den næste event i virksomheden. Det kan være møde og konference, kundeevent eller oplevelser og team dag for medarbejderne.Du kan træffe mig på 40379620 og min kollega Majbritt Mortensen er på 40378620                

Jesper Tikiøb, oktober 2016