Events for medarbejderne

Anderledes omgivelser, uventede situationer og sjove udfordringer er nogle af de elementer, der kan være med til at styrke sammenholdet og samarbejdet blandt virksomhedens medarbejdere.

Gennem samarbejde med en fast gruppe lodsejere og hotel- og servicevirksomheder skaber TIKIØB Event unikke og effektfulde medarbejderevents med fokus på udfordringer, samarbejde, social kapital og store oplevelser.

Vi har gennem årene oparbejdet en sikker fornemmelse for, hvad der er væsentligt og hvad målet for den enkelte virksomheds personalearrangementer er. Samvær, samarbejde, sociale relationer og i det hele taget kammeratskab og fælles forståelse er vores fokus.

Vi leverer ikke ”overlevelsesture”. Det sociale er omdrejningspunktet. Rammerne kan være vidt forskellige og tilpasses altid den konkrete medarbejderstab, hvad enten der er tale om 10 eller 1000 personer.

TIKIØB Event tilbyder et fast program af medarbejderevents, men udvikler lige så gerne arrangementer med afsæt i et konkret ønske eller behov. Eksempler på aktiviteter vi har afviklet igennem årene ses nedenfor. Det kan være enkeltstående events eller elementer i et forløb.

Vi hjælper gerne
Yderligere information, programforslag og flere eksempler på personalearrangementer kan rekvireres ved telefonisk henvendelse til Jesper Tikiøb på 87 610 620.

Eksempler på medarbejderevents

  • Idrætsdage
  • Julefrokoster
  • Motionsarrangementer
  • GPS orientering
  • Whiskysmagning
  • Mountainbike cykelture
  • Landvejscykling

Udtalelse

Ruben Stæhr, Statsautoriseret Revisor, Kvist & Jensen om vores generelle samarbejde:

Vi har med stor tilfredshed benyttet TIKIØB Event ved flere lejligheder i forbindelse med afholdelse af firmaarrangementer/ medarbejderdage. Planlægningen og afholdelse af arrangementet har altid været i top, og vi har kunnet læne os tilbage i fuld tiltro til, at Jesper tager sig af det hele. De aktiviteter som Jesper har forslået, herunder de teambuilding øvelser og aktiviteter, som han har benyttet sig af, har altid faldet i god jord hos vores medarbejdere, som ligeledes har udtrykt stor tilfredshed med arrangementerne.

Få mere at vide om medarbejderevents – udfyld dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig.
Du er også velkommen til at kontakte Jesper Tikiøb direkte på jesper@tikioeb-event.dk eller +45 87 610 620

Følg eventbranchen

Få nyheder og inspiration til events fra Tikiøb Event!

Du er nu tilmeldt!