Team Rotary Favrskov: Klar til start

Lørdag den 30. juni, sol over Favrskov og sol over Hammel. Flottere scene kan man ikke ønske sig, når man skal sende Team Rotary Favrskov afsted til byernes by Paris.

Netværkscykling der giver mening

Team Rotary Favrskov er et netværkscykelhold der udspringer af de tre Rotary klubber i Favrskov Kommune. Holdet er for alle og formålet er via netværkscykling at samle midler ind til forskellige støtteformål. Projektet støttes af lokale og nationale sponsorer og samarbejdspartnere. I år går en del af de udloddede midler blandt andet til Børns Vilkår, der driver Børne Telefonen.

Prolog i cykelbyen Hammel

Turen til Paris startede i dag med en flot prolog rundt i Hammels gader. Mange mennesker var mødt op for at ønske rytterne god tur. Borgmester Nils Borring holdt tale og Hinnerup Garden satte på festligste vis musik til det hele.

Turen til Paris består af 8 etaper og førte etape er på 188 km fra Hammel til Åbenrå i Sønderjylland. Dagens arrangement tæller ikke med i den samlede distance og er alene en festligholdelse af cykelprojektet. Det er dagen hvor familie og venner ønsker rytterne en god tur, ligesom mange sponsorer, Rotary medlemmer og samarbejdspartnere møder op for at hilse på. I det hele taget et rigtig fint netværksarrangement.

Tikiøb Event er med i kulissen

Det er 8. gang Team Rotary Favrskov cykler til Paris og vi er med igen i år. Vores arbejde er primært at få alt hotel-logistik til at gå op i en højere enhed men vi har også arbejdet med tøjdesign og blandede grafiske layout opgaver. Endvidere har vi også været event-arkitekter på to store sponsorarrangementer med blandt andet cykelekspert Rolf Sørensen som gæst. Sponsormateriale og nyhedsbreve er også et produkt skabt her på det lille eventbureau i Markusminde. Endelig fik vi også lov at sætte lyd på til dagens prolog arrangement.

Vi glæder os meget til at følge Team Rotary Favrskov den næste uges tid og ser frem til et fortsat godt samarbejde med det sympatiske cykelprojekt.