Christopher & Familiehuset

Vi er med i kulissen når den professionelle cykelrytter Christopher Juul-Jensen afholder sponsorevent på cykel til fordel for Trygfondens Familiehus ved Skejby.

VIGTIGT: Arrangementet er fuldtegnet. Tak for den overvældende opbakning.

Her kan du læse mere om arrangementet om hvordan din virksomhed kan deltage og dermed støtte op om Familiehuset ved Skejby.

Trygfondens Familiehus ved Skejby inviterer nu erhvervslivet på sponsorcykeltur med den professionelle cykelrytter Christopher Juul-Jensen. Cykelturen foregår lørdag den 24. oktober.
Sponsorgebyret går ubeskåret til Familiehuset.

Dine kilometer kan nu gøre en forskel.

Arrangementet tilbydes til 15 erhvervsvirksomheder. Som deltagende virksomhed støtter du Familiehuset med sponsorbetaling. Du modtager også nedenstående oplevelsespakke.

  • Deltagelse med tre motionscyklister på cykelturen
  • Organiseret og professionel cykelevent
  • Meet & Greet med professionelle cykelrytter Christopher Juul-Jensen der naturligvis også er guide på turen
  • Let formiddagsforplejning i startområdet ved Familiehuset
  • Netværk og tapasanretning efter cykelturen
  • ”Diplom” som bevis på virksomhedens bidrag til Familiehuset
  • Eksponering: der udsendes pressemeddelelse før og efter arrangementet
  • Ret til brug af deltagelsen i egen kommunikation
  • Navn og logo på fælles sponsorplade hos TrygFondens Familiehus

Pris kr. 6.000,- pr. virksomhed inkl. ovenstående.
Sponsorbidrag for eventuel deltager ud over de inkludere afregnes med kr. 2.000,-

Hvorfor deltage

Ethvert sponsorbidrag går ubeskåret til TrygFondens Familiehus. Alle omkostninger i forbindelse med arrangementet er sponsoreret. TrygFondens Familiehus Skejby er for familier med alvorligt og langtidsindlagte børn på Aarhus Universitetshospital (AUH). Det kan være svært at få familielivet til at hænge sammen, når et barn er indlagt igennem længere tid. I Familiehuset får Familierne et hjem, hvor de alle kan være samlet og samtidig have en tryghed i at være nær hospitalet. Familiehuset er en selvejende institution med ganske få ansatte, og et stort antal frivillige, som hjælper familierne i deres dagligdag. Hvert år bor der mere end 500 familier i huset fra hele landet. Siden huset åbnede, har det boet mere end 3000 familier i huset.

Læs mere om Familiehuset her.

Program lørdag den 24. oktober

Kl. 09:00 – 10:00 Velkommen til Familiehuset. Formiddagssnack og klargøring.
Kl. 10:00 – 12:00 Cykeltur med Christopher Juul-Jensen
Kl. 12:00 – 13:00 Hygge og netværk ved Familiehuset. Der serveres frokost. Kort indlæg om TrygFondens Familiehus ved daglig leder Vinni Stenholt

Om cykelturen

For deltagelse er det en forudsætning at du har en motionsracercykel. Vi kører i samlet flok til en rundstrækning, hvorefter det vil være muligt at prøve sig selv lidt af. Er det muligt at køre fra Christopher Juul-Jensen? Herefter retur til Familiehuset igen i samlet flok. Turene til og fra rundstrækningen afvikles med cirka 25 km/t og delvist på cykelsti. Der er hjelmpligt og du skal møde med klargjort grej. Vi har servicevogn og mekaniker med på turen, ligesom vi står klar til at hjælpe i startområdet. Turen afvikles efter færdselslovens bestemmelser og styres af tre professionelle cykelguider. Distance cirka 50 km.

Tilmelding

LUKKET – arrangementet er fuld tegnet. Tak for den store opbakning.

Du tilmelder dig og din virksomhed ved at skrive til Jesper Tikiøb på jesper@tikioeb-event.dk eller ring 40379620. Herefter modtager du informationsskrivelse og bekræftelse i et og samme dokument. Sponsorbeløbet opkræves via faktura forud for arrangementet. Beløbet er fradragsberettiget.

Velkommen

Vi glæder os til at se dig. På forhånd tak for din støtte til Familiehuset.

Dine kilometer kan nu gøre en forskel.

Venlig hilsen
TrygFondens Familiehus & Christopher Juul-Jensen