Når teambuilding bliver kunst

Opgaven var at skabe en stor samlende workshop for en international kunde. Der var 120 deltagere fra 12 forskellige nationer. Alle deltagerne er til daglig kollegaer spredt rundt i verden i virksomhedens afdelinger .

Kunsten at samarbejde

Vi valgte at dele dem i 16 teams. Hvert team skulle bidrage til en stor fælles opgave – ”The Masterpiece”. De 120 deltagere skulle male et stort maleri på 4 x 4 meter.

Helt enkelt går opgaven ud på, at vi deler billedet i 16 dele og hver gruppen skal levere hver deres del. Deltagerne får kun udleveret billeddelen printet på et stykke A4 papir, hvorefter arbejdet begynder med at skalere motivet op til den faktiske størrelse, samtidig med at der pågår en livlig kommunikation grupperne imellem. Det er ikke nok kun at lykkedes som enkelt gruppe – nej alle 16 billedbidrag skal fungere for til sidst at kunne samle ”The Masterpiece”.

Et unikt billede skabt til og af virksomhedens medarbejdere

Motivet var skabt af vores grafiske designer Majbritt Mortensen, der havde taget udgangspunkt i kundens CVI ligesom deres kultur og værdier også var søgt symboliseret i motivet. Resultatet er et ganske unikt maleri skabt af medarbejderne via samarbejde og kommunikation.

En workshop der rammer bredt

Varigheden for denne workshop er 2,5 til 4 timer alt efter gruppestørrelse og motivstørrelse. Vi anbefaler ”The Masterpiece” til grupper mellem 40 og 200 deltagere.

Vi kan afvikle aktiviteten inde som ude men er vi i Danmark kan vi kun anbefale indendørs event med mindre vi har super stille og tørt vejr.

”The Masterpiece” kan afvíkles på kundens adresse eller ekstern lokation.

Har du lyst til at høre mere om denne kreative workshop med et stort team element så tag endelig fat i Majbritt Mortensen for en uforpligtende snak. Hun træffes på 87 610 620 eller majbritt@tikioeb-event.dk