Sæsonen for firmajulefrokost er i gang

Fredag den 18. november blev vores sæson for firmajulefrokost skudt i gang. Vi var hyret ind til at varetage tilrettelæggelse og eksekvering af årets firmajulefrokost for en mellemstor Østjysk produktionsvirksomhed.

Opgaven var at skabe noget andet end det der typisk kendetegner en klassisk firmajulefrokost. Fokus skulle være på top kvalitet og unikke oplevelser, kombineret med stor gourmet. Arrangementet skulle også give plads til nærvær og netværk afdelingerne imellem.

Lokal æblecider serveres til velkomstdrink.

Lokal æblecider serveres til velkomstdrink.

Firmajulefrokost med fokus på kvalitet

Vores valg til lokation var faldet på Traktørstedet Ludvigslyst ved Silkeborg. En ren perle der emmer af historie. En virkelig god og hyggelig atmosfære møder enhver der træder ind igennem den smukke gamle dobbeltdør.

Deltagerne ankom i bus fra virksomhedens forskellige adresser og blev budt velkommen på første sal med et glas boblende æblecider fra en lokal producent i Låsby.

Vild med dans

Inden der kunne tages hul på den flotte 5 retters julemenu blev deltagerne udfordret i en danse workshop. Det fik skuldrene ned og de store smil frem. Denne del af arrangementet sluttede også af med en enkelt men ganske svær teambuilding øvelse. Til stor morskab for alle.

I den gamle stue var personalet fra Ludvigslyst nu klar med maden. En fantastisk gourmet oplevelse, som vi havde krydret med et par indslag. Journalist og DR-vært Nis Boesdal kom forbi efter forretterne og fortalte om julen og dens traditioner. Det blev gjort på en sikker og morsom måde som efterlod alle med et stort grin.

Musik skal det til

Efter hovedretten underholdt den unge musiker Jonathan T. Med sin guitar sang og spillede han sig igennem 5 internationale julesange, ligesom der også blev plads til et par ekstranumre.

En dejlig aften blev rundet af med en spændende dessert som var en kombination af ris a la mande og kirsebær is anrettet på mandelflager.

Inden bussen kørte gæsterne retur blev der også tid til at smage en række lokale juleøl, som var hentet ind fra små mikrobryggerier.

Mætte på oplevelser og stor gourmet drog vores gæster glade videre kort før midnat og således kom vi fint i mål med vores første firmajulefrokost i år.

Har du brug for ideer og hjælpe til dine næste medarbejderevents, så giv endelig lyd. Så kommer vi gerne forbi med vores idé-katalog til en inspirerende snak om de mange muligheder vores branche byder på.

Jesper Tikiøb, november 2016.