ATV Experience i naturlige omgivelser

Skønne efterårsdage på vores ATV- og actionanlæg.

Efteråret er over os og vi mærker den kølige luft i næsen, når vi færdes udendørs. Det er en smuk årstid med temperament. Men også en tid, hvor der forsat er rig mulighed for at fortage sig masser af outdoor aktiviteter.

Lige nu er vi i fuld gang ude på vores ATV- og actionanlæg lige øst for Hadsten i Favrskov Kommune. Vi sætter rammen med masser af aktiviteter og vores kunder fylder dem ud. Vi søger også for en god forplejning til alle. Vi elsker de gode naturlige produkter og sætter stor pris på de hjemmelavede ting. Det ved alle der har besøgt Majbritts buffet.

Safari på ATV i Østjylland

”Safari” turen på vores firehjulede motorcykler, også kaldet ATV maskiner, er en af de populære aktiviteter på vores anlæg. Her råder vi over 125 hektar i blandet terræn. Det gør ATV kørsel til en ganske særlig oplevelse. Vi afvikler kørsel sikkert og der bliver ikke kørt race. Aktiviteten er typisk bygget op i tre etaper. Først handler det om at forstå og køre ATV maskinen rigtigt. Det sker i vores ”kravlegård”. Herefter kører vi en stor sammenhængende tur på cirka 9 kilometer. Her prøver deltagerne op- og nedkørsel på tørt og vådt underlagt og de mærker også lidt fart. Tredje og sidste etape afvikles på en kort rundstrækning med masser af sving og rullende bakker.

Vi passer på naturen

Vores ATV maskiner er af mærkerne Yamaha, Honda og Polaris med vægten lagt på Yamaha. Her er det modellen Big Bear 350 vi suser afsted på. Maskinerne er top moderne og har et lavt brøndstofforbrug. Terrænet er mark, jord- og grusveje og dyrket skov. Vi friholder områder med naturlig skov og er derfor ikke til nogen gene for hverken flora eller fauna. Vi er selv naturmennesker og holder af at betragte dyrene på afstand. Tit stopper vi også undervejs og får en snak om hvad vi oplever. To ture er aldrig ens.

Mange muligheder for teambuilding

ATV kørsel i vores anlæg tilbydes fra 5 til 60 personer og kombineres typisk også med andre af vores event og teambuilding tilbud, som f.eks.:

  • Træklatring
  • Lerdueskydning
  • Bueskydning
  • Samarbejdsøvelser
  • Jagtsti
  • Team coocking

Hold også gerne dit møde eller country fest hos os

Vi har også mulighed for at faciliterer møde eller festlokaler før eller efter en herlig team dag hos os. Vi råder over moderne AV udstyr til mødeafvikling. Vores ATV hal byder på råt men hyggeligt miljø med bar, sofagrupper og borde/stole opstilling efter aftale. Her kan man også hygge sig med forskellige indespil.

Er det dig der står for planlægning af den kommende event i virksomheden, hvad enten det er for kunder eller medarbejdere, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for lidt sparring i forhold til ideer og muligheder. Vi uddyber også gerne mulighederne omkring vores ATV- og Actionanlæg.

Jesper træffes på 40379620 og Majbritt træffes på 40378620.

Du kan også læse mere om vores ATV event via linket her.

Velkommen til naturlige oplevelser i friske omgivelser.

Jesper & Majbritt, oktober 2016