Erhvervslivet bør tage en tur på landet

En tur på landet, god kaffe og sjove aktiviteter.

Vi holder af det uformelle og det gode fællesskab. Det forsøger vi også at integrere i vores forskellige eventløsninger. På en landejendom lige uden for Aarhus har vi nu igennem mere end 12 år haft succes med netop uformelle virksomhedsdage. Her kan deltagerne slappe af, holde møder, spise god mad og naturligvis prøve en bred vifte af outdoor aktiviteter.

Højt til loftet og masser af plads.

ATV-stalden er som oftest omdrejningspunktet, hvad enten du og dine kollegaer besøger os for at prøve vores 4 hjulede ATV motorcykler eller for at afholde møde og kursus i afslappede og naturlige omgivelser. Netop opgivelserne er væsentlige når vi tilbyder ”En dag på landet”. 135 hektar mark, skov og eng omkranser vores lokaler og aktivitetsområde. Ideelle omgivelser der giver den helt rigtige ro til at være sammen og fokusere på fællesskabet.

De gode råvarer er en del af pakken.

Der er altid god kaffe på ”kanden” i vores farmerbar og i det hele taget har vi stor fokus på friske og lokale råvarer, naturligvis økologiske. Kildevand serveres fra kander og dermed et lille bidrag fra os i forsøge på at reducere forbruget af plastflasker. Forplejning er vigtig og vi sammensætter altid menuen sammen med dig forud for besøget. Vi har fokus på årstiderne ligesom vi naturligvis også ser på det samlede program når vi kommer med vores forslag.

Aktiviteter til alle – teambuilding eller hygge.

Vores aktivitetscenter tilbyder en række forskellige oplevelser som kan stå alene eller være en del af et større program. På listen finder du blandt andet:

Velkommen på landet.

Du og dine kollegaer er velkommen til at komme og besøge os ”lang der ude på landet”. Skriv eller ring til os så finder vi en dag hvor stalden er åben for jer.