Jagt & Outdoor messse på Gram Slot

BIG EVENT: messe igen på Gram Slot for jægere og friluftfolk.

Når der i weekenden den 19. og 20. august 2017 igen afholdes stor jagt og outdoor messe på Gram Slot i Sønderjylland er det fortsat med Tikiøb Event i kulissen.

Vi har netop forlænget vores aftale med slotsejer Svend Brodersen og vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde. Et samarbejde der går tilbage til den første jagt- og outdoor messe i 2013.

I et stærkt parløb har vi gennem årene udviklet messen fra forsøg, lokal messe til i dag at være en etableret landsmesse for alle jægere og friluftsfolk.

Vi udvikler messen sammen med Gram Slot

Med en vækst på godt 20% i besøgstallet fra 2016 til 2017 er vi optimistiske og glæder os rigtig meget til at komme i gang med det praktiske tilrettelæggelsesarbejde. Vores rolle er forsat at fungere som sparringspartner for ledelsesgruppen omkring messen og deltage i produktudviklingen sammen med Gram Slots dygtige eventmedarbejdere. Ud over arbejdet omkring tilrettelæggelsen af messen er Tikiøb Event også aktive omkring selve eksekveringen i weekenden den 19. og 20. august. Her deltager vi med praktisk arbejde og indgår i ledelsen omkring selve afviklingen. Endelig fungerer Jesper Tikiøb også som messens stemme hen over hele weekenden. Mange spændende aktiviteter og oplevelser skal kommunikeres ud til de mange tusinde besøgende.

I 2017 arbejder vi målrettet videre med udvikling af de mange jagtfaglige aktiviteter men områder som hundearbejde og mere klassisk friluftsliv vil også blive højt prioriteret i 2017. Vi kan godt love at der bliver noget at glæde sig.

Endnu flere udstillere i 2017

Vi tror også at vi kan udvikle messen i forhold til udstillerne således at vi får øget antallet som og forhåbentlig komme op i nærheden af 150 stande med gode tilbud og inspiration til gæsterne. Nu spænder vi jagtbæltet og går i gang med at sammensætte et flot aktivitetsprogram flankeret af et stort felt af udstillere med alt inden for jagt, fiskeri, hest, hundesport og friluftsliv.

Oplevelser i det offentlige rum er en del af Tikiøb Events DNA

Tikiøb Event har igennem mange år fungeret som ekstern rådgiver og konsulent i forbindelse med ”Big Events” i det offentlige rum. I dag er det fortsat en af vores ydelser og kunderne er her typisk detailhandelsforeninger, kultur og turistorganisationer og andre eventudbydere. Du kan læse mere om Gram Slot og deres mange events på www.gramslot.dk