Jagt og Naturmesse på Gram Slot

Jeg er i weekenden på besøg på Gram Slot i Sønderjylland. Her er jeg for 5 år i træk med i kulissen i forbindelse med afviklingen af godsets store jagt og naturmesse. Et godt samarbejde der oprindeligt blev skabt mellem slotsejer Svend Brodersen og jeg nærmest ved en tilfældig i forbindelse med et medarbejderarrangement.

Weekend med fart på

I dag er jeg fortsat med og nyder det hver gang. Stemningen omkring slottet, de mange gode medarbejdere og de forskellige udstillere er motiverende og givende.

Jeg mødte ind i går og hjalp til med at få alle udstillerne på plads. Et puslespil, hvor der også er tid til at hilse på gode bekendtskaber fra mange år med naturlige oplevelser.

I dag lørdag har der været tryk på med mange aktiviteter rundt på godset. Alt fra rundvisning i hovedbygningen til racepræsentation af en lang række jagthunde. Jeg faldt også over et godt tilbud fra konservator Brian Phillipsen der har en stor mængde skind med. Jeg har købt en stak som fremover kommer til at pynte og gøre nytte der hjemme i vores ATV stald.

Masser af rejser

I den Holstenske lade er der traditionen tro mange jagtrejsebureauer repræsenteret og her er det let at blive fristet til en eventyrrejse ud i et af verdenshjørnerne.

Konferencier og nye bekendtskaber

Min primære opgave har i dag været at fungerer som konferencier i Gram Gaard Arenaen. Det betyder også, at jeg har været så priviligeret at få hilst personligt på mange af de spændende mennesker der bidrager med et programindslag af en eller anden karakter.

Den store russiske steppeørn

Blandt andet fik jeg hils på Louise fra Falkecenter Samsø. Hun var i hopla og det var meget spændende at høre hendes foredrag og se en forrygende opvisning med en frit flyvende falk. Sammen med publikum fik jeg også hilst på en russisk steppeørn med et vingefang på 2 meter.

ATV i terrænet

Endvidere blev der også tid til ATV kørsel på potente Polaris maskiner, ligesom tricks-skytten Kenneth Aspestand tryllebandt publikum med skydning i verdensklasse.

I morgen søndag fortsætter messen, fyldt med gode oplevelser og spændende tilbud. Alt sammen for alle os der holder af naturen.

Som eventbureau har vi været tilknyttet Gram Slot i fem år som konsulent i forbindelse med tilrettelæggelse og afvikling af messen. Vi har mange års erfaring med store offentlige arrangementer primært opnået som cykelløbsarrangør. En erfaring der nu med fordel kan anvendes i mange andre sammenhænge.

Jesper Tikiøb, august 2017.