Oplevelser på to hjul

Tikiøb Event er et full-service eventbureau. Vi løser mange blandede eventopgaver for vores kunder. Lokalt som internationalt. Virksomheden er oprindelig skabt på baggrund af Jesper Tikiøbs netværk og erfaring fra mange år i den internationale cykelsport. Det er derfor helt naturligt for os i dag at tilbyde en lang række oplevelser, programmer og events netop med afsæt i cykling og cykelsporten. Vi kalder det cykelevents.

Cykelfaglige løsninger

Cykelevents er faktisk et af vores stærkeste områder. Vi har tilrettelagt og eksekveret utallige cykelløb, elite som motion igennem alle årene. Med alle disse års erfaring bag i servicevognen er vi i stand til at tilbyde nogle af Danmarks stærkeste løsninger på cykeleventområdet. Test og gerne – vi er klar på den store klinge. Vores buket af cykelrelaterede events til erhvervslivet spænder bredt uden at blive for broget. Vi ved hvad vi laver og har et enormt netværk på området.

Brug cykelevents i din virksomhed

Cykelevents handler ikke kun om at komme ud og få en god cykeltur. I dag er cykling en moderne netværksform der i mange sammenhænge kan være med til at stærke din unikke relation til enten kunder eller medarbejdere.

Her kan cykelsporten noget helt særligt. Der findes heller ikke rent mange andre sportsgrene, hvor det på samme måde er muligt at tale sammen, ja netværke under vejs.

En buket af løsninger

Tikiøb Event producerer selv cykelløb for både elite og motionister. Vi skaber også unikke og enestående oplevelser og forløb for vores erhvervskunder. Nedenfor finder du en oversigt og links til yderligere information om de tohjulede områder, hvor vi gerne hjælper dig. Vi ses på landevejen.

  • Cykelløb i Hadsten – elite/motion
  • Netværk og træningsforløb – motion/erhverv
  • Cykelevents i Danmark – erhverv
  • Cykelevents i udlandet – erhverv
  • Træningsprogram og test – motion/erhverv
  • Cykel udstyr til alle

Cykel-oplevelser

Vi tilbyder i øjeblikket tre spændende cykel-oplevelser, som du kan se herunder. Yderligere information og booking af vores cykel-oplevelser via nedenstående kontaktformular. Du er også velkommen til at ringe på +45 40379620. På forhånd tak.

Luxembourg, 16. maj, 2020.

UCI Schleck Gran Fondo, forlænget luksus weekend i det smukke fyrstendømme. Tre dages cykling inkl. start i Gran Fondo løbet. Vælg mellem 90 og 160 kilometer. Læs mere her.

Ardennerne, 29. august, 2020.

Forlænget weekend fyldt med bakker, højdemeter og cykelsnak. Tre dages cykling inkl. start i motionsklassikeren Claudy Criquiélion. Vælg mellem 92 og 165 kilometer. Læs mere her.

Calpe, 29. september – 6. oktober, 2020.

Træningslejr i Costa Blancas smukke og udfordrende bagland. Vi bor i Calpe på Hotel Sol Y Mar og Moberg & Co. viser vejen. Fire eller syv cykeldage. Vil du med på viften? Læs mere her.

Få mere at vide om cykelevents – udfyld dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig