Kære alle cykelkvinder

Velkommen til vores online cykelfællesskab – vi kalder det Ladies Cycling Lounge.

Vi er to kvinder, der brænder for cykling. Den ene ung professionel den anden motionist og midt i livet.

Vi vil gerne dele vores passion, viden og erfaring med dig. Vi elsker at cykle og holder af det skønne fællesskab. Vores cykelunivers er for dig, der gerne vil hygge dig med cykling men samtidig også blive klogere på området. Her er der plads til alle kvinder der cykler og vi deler vores oplevelser.

Kærlig hilsen

For dig der elsker at cykle

Alle kvinder der cykler eller gerne vil i gang er velkommen i vores “klubhus” her på nettet. Du kan sagtens være medlem i vores klub selv om du er medlem i din lokale cykelklub eller cykelnetværk. Det ene udelukker ikke det andet.

Sådan bliver du medlem – en del af fællesskabet

Du tilmelder dig klubben via vores tilhørende webshop. Dit medlemskab opkræves for en måned ad gangen. Du kan naturligvis altid opsige dit medlemskab.

Det koster kun kr. 79,- om måneden, eller det der svarer til et kaffestop. Du kan også få det endnu billigere ved at købe adgang i 12 måneder for kr. 799,-

Når du har tilmeldt dig og gennemført købet i webshoppen, vil du få adgang til vores “Klubhus” her på nettet. “Klubhuset” er medlemmernes sider og det er her du finder alt det forskellige indhold. Du modtager også vores velkomst-mail samt link til vores fælles Facebook- og Strava gruppe. Du får endvidere adgang til otte spændende klubsamlinger fordelt med fire i Jylland og fire på Sjælland. Ekspertpanelet og vores partneraftaler er også klar til dig i “Klubhuset”.

Velkommen i Majbritt og Christinas cykelklub, Ladies Cycling Lounge

Et par medlemshilsner

Karin Nørgaard, medlem siden december 2020, fra Storkøbehavn.

Kan varmt anbefales til kvindelige ryttere. Jeg er tilmeldt. Abonnementet er ikke højere end et bagerstop. Det er et online netværk fyldt med energi og kreativitet. Der bliver nærmest lagt små gaver ud ugentligt rundt om på klubbens platforme. Jeg er begejstret.

Hanne Bendixen, medlem siden december 2020, fra Østjylland.

Superspændende og inspirerende netværk for alle kvinder med hang til cykling.

Virtuelle klubaftener, fællestræning via Zwift Meetup, masser af inspiration, tips og tricks til træning, styrketræning, kost, livsstil, lækkerier og meget mere. Alt sammen ’pakket lækkert ind’ i LCL-Klubhuset.

Dejligt uformelt fællesskab, som ’samler’. Et energisk boost til hjemmetræningen. Kan varmt anbefales.

Basismedlemskab

Baismedlemskabet kalder vi hovedfeltet. Du er altid med i hovedfeltet og vil modtage en lang række spændende og inspirerende indhold.

 • 14 dages Up-Date. Her fortæller vi om et eller flere udvalgte emner fra vores temaer.
 • “Ugens Insider” – tips, tricks og gossip fra Christinas hverdag i det professionelle cykelfelt.
 • Adgang til lukket Facebook gruppe fyldt med spændende dag til dag indhold. Video, interviews, billeder og tekst.
 • Adgang til lukket Strava Club. (Strava er en app, hvor du kan gemme dine cykelture. En slags cykeldagbog).
 • Webinar hver måned
 • Temaforløb
 • Rabataftaler
 • To forskellige forslag til motions-/træningsprogrammer hver måned (øvede og nybegyndere)
 • Adgang til online medlemssider, vi kalder det “klubhuset”
 • Særtilbud fra samarbejdspartnere
 • Otte landsdækkende klubsamlinger fordelt hen over sommersæsonen. Fire vest for Storebælt og fire øst for Storebælt. Cykling, fællesskab, indlæg og inspiration. VIP gæster og livsstil.
Eksklusive events og tilbud kun for medlemmer

Vi er et fællesskab men har også fokus på forskellighed. Derfor tilbyder vi en række plusydelser og oplevelser du kan tilkøbe.

Nedenfor kan du se eksempler på indholdet.

 • Eksklusiv tøjpakke
 • En dejlig dag med fokus på forkælelse. Det kan f.eks. være en spa- og wellnessdag
 • Organiseret ugentlig træning på den virtuelle platform Zwift. (1. september til 1. april)
 • Todages cykeltur i Danmark
 • Cykelrejse til Spanien
 • Cykelrejse til Ardennerne i Luxembourg
 • Christinas ”Verden” Vi tager på tur og oplever et af de mange cykelløb Christina deltager i
 • Klubdeltagelse i dansk motionscykelløb
 • Temaaftener i dit lokalområde
 • Individuel træning- og kostvejledning
 • Gravel- og MTB cykling med fokus på den gode naturoplevelser
Et stærkt fællesskab

Vores oplevelser og erfaringer vil vi gerne dele med dig ligesom vi håber at du også har lyst til at bidrage til fællesskabet. Det hele har vi samlet her i klubben. Klubben er landsdækkende og vi kalder den Ladies Cycling Lounge. Klubben er et online cykelfællesskab kun for kvinder. For kvinder der ønsker at blive klogere på alle cyklingens betagende facetter. Nybegyndere og rutinerede – alle er velkomne.

Vidensdeling og formidling er det primære fundament i vores klub. Vi formidler indhold til alle niveauer. Nybegynder til den erfarne og veltrænede. Der vil være emner til jer alle. Sorter selv i det undervejs.

Klubbens sokkel er dit basis-medlemskab. Det er adgangen til alt det spændende og inspirerende indhold i “Klubhuset”. Alle medlemmer har adgang til “Klubhuset”. Vi vil også tilbyde forløb og events der tager afsæt i et særligt indhold og derfor målrettet bestemte interessegrupper i klubben. Det vil altid være et frivilligt tilvalg.

“Får jeg noget for mine penge?”

Ja – Du får et væld af indhold i “Klubhuset” bygget op omkring vores fem temaer som du kan læse mere om nedenfor. Fagligheden og kvaliteten tager udgangspunkt i vores erfaringer igennem mange år med cykling. For at holde os helt fremme i feltet og tilsikre aktualiteten har vi tilknyttet en gruppe ambassadører og et ekspertpanel. Uvildige eksperter der kontinuerligt vil give os sparring og konstruktiv kritik.

Det er din garanti for et højt niveau på alt indhold. Og så koster det hele ikke mere end “en kaffe og croissant” pr. måned.

Du kan læse uddybende blogindlæg her.

Her er vi – dine to værtinder

Majbritt Mortensen, 48 år – 11 som cykelmotionist

Jeg bor i Markusminde sammen med min mand Jesper. I dag arbejder jeg i eventbranchen men er oprindeligt uddannet tøjdesigner. Jeg har arbejdet i tøj- og modebranchen i mere end 15 år.

Cykling er min foretrukne motionsform og jeg elsker de gode timer på landevejen. Jeg holder af de mange muligheder og oplevelser cyklingen giver mig. Træning eller tur jeg kommer altid glad hjem.

Efter en del år i sadlen føler jeg nu at jeg har ret godt fat om de fleste elementer af motionscyklingen. Jeg vil dog gerne indrømme at jeg ikke altid har fundet det lige let. Der er mange ting at forholde sig til som kvindelig motionscyklist – det tror jeg mange vil give mig ret i.

Christina Siggaard, 26 år – 13 som cykelrytter

Jeg er født og opvokset i Østjylland. I dag bor jeg i Aarhus og til daglig arbejder jeg som professionel cykelrytter hos world tour holdet Lotto Soudal. Besøg min profil og holdets website her. Jeg har siden 2014 levet mere eller mindre i min kuffert, med 150 til 200 rejsedage årligt.

Jeg går op i mad, i alle dets former, hvorfor jeg også er bachelor i ernæring og sundhed. Ved siden af min professionelle cykelkarriere driver jeg mit eget lille kost- og træningsfirma.

Jeg startede med at cykle i 2007, hvilket nu tæller over halvdelen af mine leveår, så hvis der er noget jeg kender til, så er det cykelverdenen på godt og ondt. Jeg glæder mig over at kunne dele mine erfaringer og oplevelser i Ladies Cycling Lounge.

Vores temaer

I klubben kommer vi hele vejen rundt om cyklingen. Du vil finde inspiration og viden igennem en lang række temaer og emner. Det hele har vi samlet i fem kategorier. Indholdet formidles af os og vores eksperter via blogindlæg, downloads, video og LIVE sessions.

 • Tøj & udstyr
 • Motion & cykling
 • Mode & livsstil
 • Kost
 • Events

I “Klubhuset” kan du som medlem nemt navigere rundt i indholdet via de fem kategorier.

Vi har selv været ved at designe de fem kategoriers grafiske udstyr. Du ser resultatet lige nedenfor.

Der hvor du er….

Alt vores indhold og aktivitet tager udgangspunkt i virkeligheden. En virkelighed hvor cykling skal fungere hånd i hånd med mange gøremål og opgaver. Vi forholder os til hverdagen og Ladies Cycling Lounge er for alle cykelkvinder. Vi ser forskellige ud, er forskellige steder i vores liv, der er ups & downs i alle kvinders liv. Vi forsøger altid at tænke det hele ind. Vi skaber realistisk indhold, der nemt kan tages ned og bruges i dit eget spændende cykelliv. Det er vores håb at Ladies Cycling Lounge kan inspirere dig og fællesskabet

Anne Mette Brockdorff, medlem siden december 2020, fra Østjylland.

Er så glad for at være en del af Ladies Cycling Lounge – Fantastisk at køre med jer alle sammen. Jeg er virkelig blevet motiveret til at komme i sadlen og begynder faktisk at mærke en fremgang – TAK.

Følg os på Instagram

Du er velkommen til at følge os via Instagram. Her poster vi stort og småt fra vores hverdag med cykling. Der vil også være opslag med indhold fra de aktiviteter vi laver med vores medlemmer. Vores hashtag er #ladiescyclinglounge.