Erhvervslivet mødes på landevejen

Nu træffer erhvervslivet de vigtige beslutninger på den stor klinge.

Tikiøb Event har arbejdet med cykling og cykelsport i mange år. Professionelt startede det helt tilbage i 1993 med cykelløb i Hadstens gader.

I dag producerer vi fortsat cykelløb blandt andet Grand Prix Båstad i Sverige men langt største delen af vores cykel events er nu målrettet erhvervslivet. Vi mærker en fortsat stigende interesse for det at netværke via cyklingen.

Styrk den unikke relation på den sunde måde.

Det moderne erhvervsliv efterspørger aktive events og oplevelser, hvor de effektivt og målrettet kan udbygge den unikke relation til deres medarbejdere og kunder. Det er her vi kommer ind i billedet. Med mange år i event branchen og cykelsporten har vi et godt grundlag for at kunne tilbyde anderledes og stærke cykelevents til erhvervslivet. Vi tilrettelægger og eksekverer en lang række forskellige former for cykelevents. Det kan være længerevarende netværk, éndags cykelevents for indbudte deltagere, ligesom cykling i det store udland også er et område vi er stærke i.

Vores internationale cykelnetværk betyder også at der, hvor vi selv kan komme i tvivl har vi altid etablerede folk til at hjælpe os. Det kan være danskere som udlændinge.

Brug cykling professionelt i din organisation.

Vi kan kun anbefale at bruge cykling som en moderne netværksform. Et særligt univers at mødes i og de klassiske formelle rammer brydes hurtigt ned mellem dig og dine deltagere, hvad enten der er tale om kunder, ledergruppen eller en samlet medarbejdergruppe.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Cykelnetværk, fra ide til eksekvering. Det fulde indhold fra servicebil til energibar
  • Cykelløb med fri tilmelding eller for indbudte
  • Dagevents for virksomheder. Som at deltage i et rigtigt cykelløb men med fokus på samvær og netværk
  • Træningsforløb og test
  • Cykelevents i det store udland
  • Mountainbikeevents med guide, udlejning af MTB cykler og udstyr
  • Formidling af kontakt til cykelsportens nuværende og tidligere profiler
  • Design og produktion af cykeltøj. Vores cykeltøj produceres i Italien på tredje generations systue.

Tikiøb Event er et klassisk event bureau men oplevelser på to-hjul er en af vores stærkeste kompetencer. Du kan læse mere om vores cykelevents her på sitet.

Vi hjælper blandt andet TDC Erhverv, vestjyskBANK, Arriva Tog, Rotary, Gigtforeningen, Børn – Unge & Sorg, Jyllands-Posten og Aarhus 1900 med tilrettelæggelse og eksekvering af cykel events.