Lars Bak – klar til bakken i Hadsten

Den folkekære og altid friske cykelrytter Lars Bak fra Lotto Soudal er på startlisten, når der køres gadeløb i Hadsten næste torsdag den 27. juli.

Fuldt hus

Det er flere år siden at Lars har deltaget i Hadsten, hvorfor vi glæder os meget over aftalen med den stærke dansker. Lars er aktuel i Tour de France, hvor han indgår som en fast del af ”lead out toget” for blandt andet sprinteren André Greipel. Vi kan dermed melde fuldt hus i dansk Tour de France regi, da vi tidligere på ugen kunne offentliggøre en aftale med Michael Valgreen.

Erfaring og stor klasse

Østjyden er ikke nogen debutant og blev således professionel i 2001. Han har deltaget i flere af de store tours og gør det traditionelt super godt i de hårde forårsløb – ikke mindst vækker hans 5. plads i Paris-Roubaix 2011 stor respekt. Vi husker også hans etapesejr i Giro de Italia 2012, hvor han den 17. maj kom alene hjem på 12. etape.

Selv ser Lars frem til den lokale udfordring på Søndergade i Hadsten og vil gøre sit for at stå øverst efter en time og fem omgang og dermed endnu engang indskrive sig på listen over vindere i gadeløbet, som startede i 1993. Lars vandt i Hadsten i 2012.

Motivationen er helt sikkert på plads men hvorvidt benene vil adlyde må tiden vise. Lotto Soudal rytteren kommer nemlig til Hadsten mere eller mindre direkte fra Tour de France.

Hils på Lars Bak i Fanzonen

Lars Bak kan du møde inden start i løbets Fanzone. Her vil han være fra cirka kl. 18:00. Har du endnu ikke sikret dig billet til Fanzonen kan du gøre det via portalen Place2Book. Lars vil få følgeskab i Fanzonen af blandt andet Michael Valgren og den danske mester Mads Pedersen, TREK-Segafredo.

Hadsten Gade Grand Prix afvikles torsdag den 27. juli. Elitestart kl. 19.30.

Billede: Lars Bak vinder Hadsten Gade Grand Prix 2012.