Snyde mazarin lækkerier.
Af Christina
Jeg vil lade denne opskrift gå under temaet “Grønne kager”.
Jeg elsker marcipan og en lækker mazarintærte. Det går ikke min næse forbi. 😉
Når sunde alternativer kan erstatte den “ægte” vare, så er jeg klar! Jeg kan ikke lide at føle mig snydt fra at få det, jeg rent faktisk har lyst til at sætte tænderne i…
Vi havde fra aftensmaden i går kolde kartoffelrester i køleskabet, og hvad kunne næsten være bedre, end først at lave en lækker kartoffelmad til frokost, for derefter at trylle 150 gram af de kolde kartofler, om til en lækker kage. Jeg siger i hvert fald pænt JA tak!
Ingredienser:
- 80 gram becel
- 150 gram sukker
- 3 æg
- 150 gram kartofler – skrællede, kogte, afkølede og moste
- 150 gram hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- Chokoladeknapper eller pålægschokolade til topping
- Evt. 1-2 tsk. mandelessens alt efter smag. Jeg bagte den uden.
Fremgangsmøde:
- Pisk becel og sukker
- Tilsæt æg og pisk godt
- Tilsæt de klargjorte kartofler og pisk
- Tilsæt mel og bagepulver og pisk igen
- Hæld dejen i en tærteform eller slip-let form som på billedet og bag ved 175 grader varmluft i 30 minutter, alt efter ovnens kapacitet.
- Læg chokoladeknapperne/pålægschokoladen på kagen og lad dem smeltet, fordel da den smeltede chokolade på kagen.
Nu er kagen klar til at nyde.
3
replies
Tikiøb Event aps
Adm. adresse
Nordrevej 31
DK-8471 Sabro
Adm. adresse
Nordrevej 31
DK-8471 Sabro
FØLG EVENTBRANCHEN
Få spændende artikler fra Tikiøb Event!
Er det vel fra bæger ? Eller flydende vel?
Kan man bruge smør i stedet for?
Det er becel flydende, men du Jan sagtens bruge smør i stedet 😃
Tak