Påsætning af skærme

Kære cykelvenner.

Nu er det i den grad den tid på året, hvor gråt og vådt vejr er en del af vores cykelliv… Vejene er våde og det sprøjter op fra hjulene. Det betyder at vi hurtigt bliver våde og kan komme til at fryse, på grund af den konstante nedkøling. Derfor har vi brug for skærme på cyklen til at holde os så tørre, som muligt.

Det er heller ikke kun os selv vi skal tage hensyn til. Er vi flere, der cykler sammen er det god stil at tage hensyn til hinanden. Se med her og hør hvad Christina har på hendes cykel. Hun kigger også på tre forskellige muligheder. Hvad gør du selv – kører du på lanevejen om vinteren og i så fald hvad bruger du af skærme? Hjælp gerne dialogen i gang ved at bidrage med en kommentar i feltet neden for.

Har du brug for hjælp til køb og påsætning af skærme kan vi varmt anbefale vores partner Demo Cykler ved Lars Movild. Lars giver rabat til LCL medlemmer og er en super dygtig cykelmekaniker. Du finder ham her sammen med vores øvrige partnere.

God fornøjelse.

Hermed et par links til skærme:

Kontakt gerne vores partner Demo Cykler for yderligere hjælp og information. Husk at oplyse at du er LCL medlem.

Egoskærmen – som vi kalder den.

Hurricane skærmsæt

Skærmsæt, som tager hensyn til den, der cykler bag dig.

Genbrug på den smarte måde

Vi har fundet  et nærbillede der lidt bedre viser den løsning Christinas far har lavet.

Har du en gammel drikkedunk, deles den i 3 stykker og sættes på en et par strips. Så er du klar og tager hensyn til dine medcyklister. Løsningen er også oplagt som livsforlænger af dine skærme. Ofte oplever vi nemlig at de stænkklapper der følger med fra producenten slides hurtigt og falder af. Løsningen med dunken er billig og holder så længe den kan. Herefter er det blot at sætte en ny på.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *