Recon, Paris – Roubaix 2020

Ja jeg skulle jo have kørt klassikeren Paris-Roubaix tilbage i oktober. Jeg kom aldrig afsted, da COVID-19 satte en stopper for arrangementet. Det er sket for rigtig mange af sæsonens professionelle cykelløb i år.

Jeg nåede dog at snuse lidt til stemningen, da jeg i august måned var afsted på recon med mit hold Lotto-Soudal.

Hvad er Recon

Recon gennemføres altid forud for alle vigtige løb. Det er en tur til området, hvor løbet skal køres. Sammen med mine holdkammerater og sportsdirektører kigger vi på ruten og alle væsentlige elementer. I denne korte video kan du ses lidt fra en af de i alt fire dage vi var afsted på recon, forud for Paris-Roubaix 2020.

Jeg håber inderligt at få lov at køre løbet i 2021. Brosten og de hårde løb i Nordeuropa er mine favoritter. Og så håber jeg da at I kommer og kigger? Er sikker på at Majbritt er klar med en tur når vi når så langt. Kom gerne forbi hotellet og jeg viser rundt.

Kh Christina

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *