På besøg hos Pronghorn

Af Majbritt Mortensen

Jeg har besluttet mig for at anskaffe en Gravelcykel. Det har længe stået på min ønskeseddel og nu er beslutningen truffet. Mit valg er faldet på en cykel fra Pronghorn. Pronghorn er en dansk cykel og et brand der har været i markedet i adskillige år. Her i huset kender vi også Pronghorns landevejsprogram og er ganske begejstrede. Det sammenholdt med at Pronghorn oprindeligt er startet med at producere MTB cykler gør mig tryg i valget. En gravelcykel er vel lidt det bedste fra begge verdner? Landevej og MTB.

I forbindelse med mit valg af cykel har jeg besøgt Pronghorn et par gange og sidst optog jeg også en lille video til jer. Den er cirka 10 minutter og er en hyggesnak med Kenneth der er partner og salgsansvarlig hos Pronghorn. Du kan se med her og husk at Pronghorn også er værter ved vores to første samlinger den 24. og 25. april 2021.

Og uden at afsløre for meget kan jeg også afsløre at Pronghorn snart indtræder som partner her i Ladies Cycling Lounge med spændende fordele til dig som medlem. Men det behandler vi særskilt her på sitet når vi kommer så langt 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *