Myslibarer med cornflakes
15-16 stk.
Ingredienser:
150 g mandler
120 g saltede peanuts
60 g cornflakes
100 g havregryn
50 g hørfrø
1 tsk. groft salt
50 g farin
170 g honning
Pynt:
80 g mørk chokolade
Sådan gør du:
Hak mandlerne og peanutsene groft med en kniv og bland dem med alle de tørre ingredienser. Smelt farin og honning i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt blandingen med de tørre ingredienser. Vend det hele godt sammen imens der er tændt for varmen på komfuret. Efter et par minutter tages gryden af varmen og blandingen hældes i en bageform beklædt med bagepapir. Tryk bladningen helt flad og glat med en paletkniv eller en spiseske.
Kom formen i en forvarmet ovn på 175 grader varmluft i 12-15 minutter.
Hold øje undervejs, så den ikke bliver for mørk.
Tag formen ud af ovnen og lad den køle af.
Vend massen ud på et skærebræt. Smelt chokolade og kom på massen.
Når massen er helt kold, skæres den ud til myslibarer med en skarp kniv.
Adm. adresse
Nordrevej 31
DK-8471 Sabro
FØLG EVENTBRANCHEN
Få spændende artikler fra Tikiøb Event!
Den skal prøve..
Lavede disse myslibarer igår; til stor succes for familien !!