Er din cykel klar?

Vi skal passe godt på vores cykler. Derfor er det vigtigt at kigge den godt efter inden vi for alvor skal ud og nyde det skønne forår og sommeren, der venter lige om hjørnet. Måske har du siddet på cyklen hele vinteren inde på hometrainer, måske har den været ude en tur på landevejene med salt.

Vi har spurgt vores medlems og ambassadør cykelrytter Trine Schmidt om særlige opmærksomhedspunkter. Det får hun en snak med Steen om. Steen er indehaver af Cykelcafeen i Frederikssund. Det er også Cykelcageen vi skal besøge ved vores anden samling i ØST Danmark.

I videoen nævner Steen et par plejeprodukter. Der er et bredt udvalg på markedet og kan købes på alle webshops der handler seriøst med cykeludstyr.

Tak til Trine for bidraget 🙂

2 replies
 1. Ida Boisen
  Ida Boisen siger:

  Dejlig håndgribelig video 🙂 Min cykel har været parket bekvemt indendøre siden 1. oktober, har I nogle gode fif til at gøre den køreklar eller er det bare et generelt smøre, pumpe, bremsetjek?

  Svar
 2. Christina Siggaard
  Christina Siggaard siger:

  Hej Ida,
  Hvis du følger det, som Trine og Steen prøver at forklare i videoen, så er du godt på vej! Noget andet er, hvis du har en elektronisk cykel, så husk at lade dennes batteri op.

  Tænker du på noget andet specifikt, du har problemer med på din cykel?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *