Christinas november garderobe

Her i Danmark kan vejret være svingende, hvilket gør, det især i efter- og vinterhalvåret kan være svært at vurdere, hvad man skal have på, når man har lyst at til komme ud og cykle en tur. Enten har man fået for meget på eller for lidt… Det er ikke nemt.

Christina giver her i videoen et bud på, hvad hun tager på, når hun skal ud at cykle. Da hun er professionel, skal hun jo cykle lidt mere end os andre og i næsten alt slags vejr. Hun har derfor gjort sig en del erfaringen som hun er deler med os.

En god grundregel er at tænke i lag. Det er altid nemmere at tage noget af, end at tage på. Det kunne være en regnjakke eller vest.

Nogle af jer har cyklet i mange år og har helt sikkert gjort jer nogle erfaringer, hvad der fungerer godt for jer og holder jer varme. Del meget gerne jeres råd i vores lukkede Facebook-gruppe. Tag også gerne et billede. På den måde kan vi hjælpe hinanden med at holde os varme.

Vi glæder os til at se og læse om, hvad holder dig varm.

Hold varmen derud og rigtig god vintertræning.

PS:

Nogle af de ting, som Christina nævner; sko, skoovertræk, svedtrøjer, lygter og hvad hun ellers har med på cyklen, osv. Dette er alt sammen emner, vi vil tage en dybere snak om. Skulle der også være et emne, du har lyst til, at vi skal undersøge nærmere, så lad os ende vide.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *