Bananbrød
Hvis der er noget vi ikke kan holde fingrene fra og egentlig kunne snacke på hver eneste dag, så er det et lækkert bananbrød. Der findes utallige muligheder, for at mikse det op, gøre det mere luftigt, klægt, tungt, chokolade-agtig, kage-agtig, nøddeagtig osv. Vi har udvalgt en af vores go-to opskrifter her. Vi bruger dette brød som lomme-mad, under cykelture.
- 350 gram banan (ca. fire bananer)
- 150 gram hvedemel
- 100 gram jordnøddemel (har du ikke det, så tilføj 100 gram hvedemel ekstra)
- 2 tsk honning
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 100 gram nødder (efter smag)
- 2 æg
- 2 tsk kardemomme
- 2 tsk kanel
- 2 tsk vaniljepulver
- 1 tsk salt
Sådan gør du
Mos bananerne og miks resten af ingredienserne sammen.
Vi bager bananbrødet i en rugbrødsform, har du ikke det, find da en form du synes passer godt til mængden.
Bag bananbrødet ved 180 grader alm. ovn i cirka 25-30 minutter – alt efter din ovns kapacitet.
Og så er der ikke andet for end at nyde! Evt. ristet med lidt smør og salt, det gør ikke brødet ringere 🙂
Video
Her finder du en video hvor du kan se hvordan Christina griber det hele an. God fornøjelse.
God appetit.
Adm. adresse
Nordrevej 31
DK-8471 Sabro
FØLG EVENTBRANCHEN
Få spændende artikler fra Tikiøb Event!
Super lækkert brød!
Helt enig – det smager super godt.