Indoor cykling – vil du med?

Firmaarrangementer har i mere end 20 år været en del af vores hverdag. Det samme har cykel-events. Cykling for motionister, erhvervsfolk, elite, børn og unge. Nu forsøger vi at samle alle på tværs. Vel og mærke alle der cykler og benytter sig af den virtuelle træningsplatform ZWIFT.

ZWIFT motionscykling er for os alle

Platformen er et sjovt og effektivt stykke software der kan rumme alle niveauer og træningstemperamenter. Som bruger cykler man rundt i en række forskellige virtuelle verdner med et hav at ruter at vælge imellem. I den virtuelle verden oplever du også en lang række andre brugere. Alle har sin egen avatar. Man er ikke forpligtet til at cykle med andre.

Meet-Up

ZWIFT har også en lang række nuancerede tillægsmoduler. Du kan blandt andet deltage i virtuelle cykelløb. Løbene er inddelt efter styrkeforhold udmålt på watt pr. kg. Du kan også få dit helt eget træningsprogram som software efterfølgende afvikler for dig. Endelig kan man som bruger også skabe et såkaldt ”Meet-Up”. Her kan man som vært invitere en lang række andre brugere. Og det er det Tikiøb Event gør nu.

Vi er dine guider

Har du ikke allerede appén ZWIFT Companion skal du hente den. Herfra skal du finde vores cykelguider Christian Moberg og Jesper Tikiøb. Anmod om at følge dem begge. Når det er sket, kan vi fremadrettet invitere dig via ZWIFT Companion appén til vores ture i den virtuelle ZWIFT-verden.

  • Christians ZWIFT-navn: Christian Moberg [FUSION DEVO A]
  • Jespers ZWIFT-navn: Jesper Tikioeb (Tikioeb Event)
Kør med på viften

Vi kører typisk en gang om ugen med en varighed på 60 til 90 minutter. Softwarefunktionen ”Keep Everyone together” er sat til, hvilket betyder at gruppen holdes samlet samtidig med at du selv få det maksimale ud af træningen. Guideopgaven deles mellem Christian Moberg og Jesper Tikiøb. I det virtuelle ZWIFT-univers kan du nemt kende os, da vi har en gul pil over hovedet. For at deltage skal du blot opstarte en normal ZWIFT-tur. Vi kan anbefale cirka 15 minutter før MEET-UP start. Systemet sender dig automatisk over til fællesturen når der er cirka 3 minutter til start. Efter fællesturen kan du sagtens cykle videre, hvis du ønsker flere kilometer.

Tjek facebook-gruppen – Vi cykler, der kommer der info om turerne både indoor og outdoor.

Hvad med udstyret?

Er du ikke allerede i gang med indoor cykling kan vi tilbyde personlig rådgivning og valg af udstyr. Vi forhandler blandt andet det store Wahoo program. Wahoo leverer ***** indoor træningsudstyr, herunder også den hometrainer der vil passe perfekt til dig og dine behov. Tjek vores udstyrs-side her.

Ideelt for begyndere

Det er vores erfaring at cykling indoor på hometrainer er en meget effektiv måde at komme i gang på som ny cykelmotionist. Her er ingen stress eller eventuelt forventningspres fra andre mere erfarne motionister. Her kan du i ro og mag blive dus med cyklen, klik i og ud, lære gearene at kende. Få styr på din cykelindstilling osv. Tikiøb Event hjælper dig gerne med tilrettelæggelse af et begynder forløb med motionscykling, ligesom vi rådgiver omkring korrekt indstilling af din cykel.

Hjælp til træning og køb af udstyr

Har du lyst til at vide mere om hvordan du kommer i gang med indoor træning derhjemme er du velkommen til at kontakte Christian Moberg direkte via mail christian@tikioeb-event.dk  eller telefon +45 87610620