Tikiøb Event Cykeludstyr

Cykelevents er en del af vores forretning. Vi tilbyder netværksforløb, dagsevents på cykel, træningsforløb, foredragsvirksomhed samt rådgivning i forbindelse med tilrettelæggelse og afvikling af elite- og motionscykelløb. Vi har i dag også en betydelige indsigt i udstyr, grej og gear. Vi er ikke en cykelforretning men rådgiver gerne vores event-kunder i forhold til udstyr, ligesom vi er event-forhandler af Wahoos store produktserie med alt fra cykelcomputere til hometrainere. Du kan se produkterne her på sitet og du er velkommen til at tage direkte kontakt til os såfremt du ønsker at købe eller søge yderligere information. Velkommen til vores cykelunivers.

Wahoo Speedplay – pedaler

Wahoo Speedplay pedaler

En af verdens mest justerbare pedaler, som mange eksperter bruger hvis man har problemer med skader i knæ, hofter eller lign. Så ville du bruge den mindst skadefremkaldende pedal, så er den her.

Wahoo Speedplay Zero S/S med 1 sæt klamper:

Vores pris: kr. 1.450,-

Wahoo Speedplay Zero Cr-Mo med 1 sæt klamper:

Vores pris: kr. 1.200,-

Skriv her for mere info eller bestilling – christian@tikioeb-event.dk

Wahoo Speedplay klamper

Klamper til Speedplay pedalerne, mange justeringsmuligheder og nemme at skifte med en skruetrækker. Kan justeres på alle kanter og leder. Perfekt til at opnå det helt rette tråd og holde sig skadesfri.

Wahoo Speedplay Zero Aero klamper:

Vores pris: kr. 499,-

Wahoo Speedplay Ultra light klamper:

Vores pris:  kr. 499,-

Skriv her for mere info eller bestilling – christian@tikioeb-event.dk

ZWIFT

Zwift Run-Pod:

Som noget nyt leverer ZWIFT den komplette løsning. Har du løbebånd derhjemme og savner inspiration, så tøv ikke et sekund med ZWIFT Run-Pod. Løb i virtuelt landskab eller på en løbebane i den fiktive verden Watopia sammen med hundredervis af andre løber.

Vorespris: kr. 249,-

skriv her for mere info eller bestilling – christian@tikioeb-event.dk

ZWIFT social Meet-Up:

Anvender du allerede trænings-platformen ZWIFT og kunne du tænke dig at kører med  til Tikiøb Event Meet-up, så find vores to guider Jesper Tikiøb & Christian Moberg på din ZWIFT companion app eller på facebook siden – Vi cykler.

  • Jesper Tikiøb brugernavn: Jesper Tikioeb (Tikioeb Event)
  • Chrsitian Moberg brugernavn: Christian Moberg [FUSION DEVO A]

Til disse Meet-up, ville vores to guider komme med gode træningstips og vejledning hele vejen igennem træningen.

Læs meget mere om hvordan du gør her.

Powerdots – recovery

Powerdots Duo:

Den nyeste teknologi sørger for optimal restunition efter dine hårde træninger eller rejser. Powerdots er utrolig nem at have med på rejsen, træningslejren eller ferien. Den kan også benyttes mod ømhed i nakke, ryg og skulder. f.eks efter lange biltur eller en lang dag ved skrivebordet.

Der findes også hårde træningsprogrammer, hvor man ikke er i tvivl om at musklerne bliver aktiveret og det kan mærkes dagen efter.

Alt styres nemt fra en app på mobilen og behandlingsniveauet kan justeres.

Vores pris: kr. 2.299,-

skriv her for mere info eller bestilling – christian@tikioeb-event.dk

Recovery til alle sportsgrene:

Døjer du med meget ømme muskler eller mangler en afslappende massage uden at ville betale for personlig massage flere gange om ugen, så er Powerdot et rigtigt godt produkt.

Mange atleter bruger det både før, under og efter træning eller konkurrence.

Skræddersy dine egne massage og trænings programmer. Du kan også selv vælge dine fokus områder for din massagen eller træning. Det hele styres via Powerdots app på din mobile enhed.

læs meget mere på www.powerdots.com

Skulle du have flere spørgsmål til vores udstyr eller brug for vejledning til træning, så kontakt os endelig.

: christian@tikioeb-event.dk eller tlf. +45 20 68 55 41

Kurv Vare fjernet. Undo
  • Ingen produkter i kurven.