Smil, stil og god stemning

Torsdag den 7. november var der igen foredragsaften i klubhuset på Markusminde Golfbane. Det var anden gang på blot to uger, at vi som det lokale eventbureau havde taget initiativ til at invitere til en hyggelig temaaften.

Første gang var da vi havde besøg af jæger og eventyrer Freddy Wulff. En fin aften som du kan læse mere om her.

Modebevidste kvinder i Favrskov

I er alle unikke synes designer Majbritt Mortensen at forklare.

I er alle unikke synes designer Majbritt Mortensen at forklare.

I går var der så fokus på design, mode, farver, stil og figur. Designer Majbritt Mortensen var på programmet og det var en oplagt foredragsholder der tog imod. Gæsterne kom fra nær og fjern, Favrskov, Aarhus og helt lokale deltagere her fra Markusminde og Skjoldelev havde fundet vej.

Der sad de så, langt ude på landet i hyggelige rammer med frit lagte bjælker og ild i brændeovnen. Langt væk fra den dunkende puls fra modehusene i Paris, Barcelona, London og Madrid havde Majbritt Mortensen sat sig for at fortælle om vigtighed i at klæde sig rigtig i forhold til ens figur og personlighed.

Et aktivt foredrag – nærmest en event

Hvilken farve var det nu hun sagde jeg var? God debat efter selve foredraget.

Hvilken farve var det nu hun sagde jeg var? God debat efter selve foredraget.

God energi fra starten og Majbritt formåede at få inddraget tilhørende på en god og aktiv måde og fik således visualiseret og underbygget hendes budskaber på en effektfuld måde. Deltagerne fik indsigt i farvevalg og kombinationer, hvilke udskæringer og designs der passer bedst til den enkelte figurtype. Det at få elementer f.eks. andet sko- eller smykkevalg radikalt kan ændre hvordan du bliver opfattet på få sekunder blev også berørt og understreget, da Majbritt selv klædte om og dermed gjorde det helt tydeligt for den enkelte.

En god aften sluttede med lidt hjemmelavet tapas a la Markusminde. Omkring kl. 23.00 forlod de sidste gæster, nu fyldte med indtryk, lokalerne og vi lod brændeovnen brænde ud mens vi pakkede bilen, for at sætte kursen mod nye oplevelser og events.

Vi fortsætter rækken af foredrag her igennem vinterhalvåret og er klar med et nyt spændende emne til afvikling i februar, følg med her på sitet.

Jesper Tikiøb. november 2013

event-mager Jesper Tikiøb i et stille øjeblik sammen med nabo Jørgen Thomsen.

event-mager Jesper Tikiøb i et stille øjeblik sammen med nabo Jørgen Thomsen. “Vi må hellere til at få lavet det kaffe”.