På jagt efter oplevelser

Tirsdag den 22. oktober havde Tikiøb Event besøg af jæger og eventyrer Freddy Wulff. Levemanden med den særprægede historie var kommet hele vejen fra Spanien for at besøge os og holde foredrag her i Markusminde midt i Favrskov Kommune.

Jeg tog selv i mod Freddy på Hadsten station, da han i bogstavelig forstand kom ”ind med fire toget”. Da han stod der på perronen var det tydeligt for mig at jeg nu endnu engang skulle møde en helt speciel personlighed. Brun og vejrbidt stod han der og alene i hans ansigt kunne man læse mange spændende historier – her var en mand der havde prøvet lidt af hvert, det stod lysende klart.

Hiluxen, min fast følgesvend til alle events, rullede ud af den lille stationsby i Østjylland med kursen sat på Favrskovs svar på out back – Markusminde. Snakken gik lystigt med det samme og Freddy er absolut en personlighed der har meget at berette.

Næste som at være med i et rekordforsøg. Fuldstændig udsolgt, ikke én plads til overs.

Næste som at være med i et rekordforsøg. Fuldstændig udsolgt, ikke én plads til overs.

Vi var på plads ved Markusminde Golfbanes klubhus en lille time før gæsterne skulle ankomme. Jeg havde taget initiativ til foredraget – en godt eksempel på det jeg i professionelle sammenhænge kalder en public event. 95 riffeljægere havde indløst billet til 3,5 timer i ”Vildmarken” med Freddy Wulff. Og alle fik hvad de havde betalt for. En oplagt og uformel Freddy fortalte om hans fantastiske, dramatiske og anderledes liv langt væk fra den leverpostejsfarvede danske gennemsnits hverdag. Flere hundrede flotte og dramatiske billeder underbyggede hans medrivende beretninger, ikke mindst om hans lange periode i New Zealand som professionel jæger for staten var en imponerende historie.

Arrangør og foredragsholder i et muntert øjeblik i pausen. To originaler på slap line.

Arrangør og foredragsholder i et muntert øjeblik i pausen. To originaler på slap line.

Freddy Wulff var i Danmark i forbindelse med udgivelsen af hans nyeste bog ”Vild Jagt” og havde således kunne afse tid til at besøge Tikiøb Event her i Markusminde. Det er mit klare indtryk at alle de fremmødte havde en god aften og personligt er jeg da også glad for mødet. Jeg har mødt mange jantelovsknusere igennem mit arbejde med events i mere end 20 år og Freddy Wulff indskriver sig så absolut også på listen nu. Et møde jeg vil mindes – jeg har stor respekt for personligheder der tør stå ved deres holdninger og ikke altid vælger den lette løsning eller den løsning det brogede flertal forventer.

Foredraget var som nævnt et af flere mindre public events jeg tilbyder her hen over vinterhalvåret. Jeg vil gerne bruge de herlige rammer og forhold vi har her i Markusminde til også at skabe oplevelser uden for højsæsonen. Næste gange vi kan tilbyde et foredrag er allerede her den 7. november når designer Majbritt Mortensen står klar med hendes foredrag ”Hvem er jeg”. En spændende aften med fokus på mode, design, farve og stil inden for tøjbranchen.

I hverdagen er mine primære opgaver kundeevents eller medarbejderevents for virksomheder der ønsker et skræddersyet firmaarrangement, seminar, kursus eller helt enkelt den årlige firmafest. Via disse opgaver møder jeg en masse spændende mennesker og ser mange specielle lokaliteter. Det giver mig alt sammen inspiration til også at tilrettelægge mindre events med offentlig adgang, præcise eksempler herpå at de to nævnte foredrag. Følg med her på mit website for at holde dig orienteret om nye oplevelser og tilbud. Jeg giver også gerne forslag til konkrete arrangementer og events tilpasset netop din virksomhed. Jeg kan kontaktes via websitet eller direkte på telefon 87 610 620.

3 replies

Kommentarer er lukkede.