Sikke en gang mudder!

Foråret står for døren og her i Markusminde rettes fokusset mod vores outdoor løsninger. Vores kunder mærker også foråret og er begyndt at røre på sig i forhold til booking af sommerhalvårets firmaarrangementer for personalegruppen. Det er også klart vores anbefaling at gå i dialog netop nu. Således sikres de bedste muligheder og priser. Om blot et par måneder er mange gode lokationer og aktiviteter ved at være booket godt op.

Ebbestrup er et af vores bud

Vores aktivitetscenter Ebbestrup, 20 minutters kørsel fra Aarhus og fem minutter fra E45, er et godt bud på en lokation til et uformelt firmaarrangement. Mere end 10 år på denne skønne ejendom giver os den rette erfaring til at tilrettelægge og afvikle det helt rigtige event til langt de fleste virksomheder.

På Ebbestrup tilbyder vi et stærkt team- og oplevelses program fyldt med aktiviteter. Vi tilbyder også mødefaciliteter op til 50 personer. Alt sammen i farmer-omgivelser.

Firehjulet firmaarrangement

Det er også på Ebbestrup at vi afvikler vores populære ATV firmaarrangementer. De firehjulede motorcykler har gennem tiden været en sikker succes og god oplevelse for rigtig mange mennesker. Vi har kørt for stort set alle brancher og begejstret langt over 5000 deltagere igennem tiden. Har du også lyst til at give dig selv og dine kollegaer en rigtig farmeroplevelse er netop vores ATV-motorcykler et godt bud.

En buket af oplevelser

Et firmaarrangement på ATV motorcyklerne står nemt alene men kombineres ofte med en eller flere af de øvrige aktiviteter vi tilbyder på Ebbestrup. Team-cooking på de store åbne træfyrede grills skaber også den helt rigtige afslutning på ethvert forløb på Ebbestrup.

På Ebbestrup kan du og dine kollegaer blandt andet prøve kræfter med nedenstående oplevelser og aktiviteter.

  • ATV motorcykler
  • Lerdueskydning
  • Luftriffel
  • Bueskydning
  • FarmerGames
  • Crossfit
  • Teamcooking
  • Det store hønserally
  • Blindkørsel
  • Mountainbike

I forhold til team-building løsninger har vi også gennem testede workshops der finder godt indpas i de landlige rammer på Ebbestrup. Her kan vi anbefale en god forventnings afstemning forud for arrangementet. Således tilsikres det helt rigtige forløb i den konkrete sag. På ”hylden” kan blandt andet nævnes nedenstående workshops.

Dialog sikre det rette firmaarrangement

Kan du se dig selv og dit team i vores smukke og landlige omgivelser på Ebbestrup er næste step en god dialog der skal danne grundlag for et beskrivende oplæg. Det er vigtigt at vi i fællesskab får sat det rette fokus på netop jeres næste firmaarrangement.

Du er velkommen til at kontakte Jesper Tikiøb direkte på jesper@tikioeb-event.dk