IT samarbejde udbygger Tikiøb Events digitale løsninger.

I tæt samarbejde med virksomhederne OnlineSynlighed.dk og IT-arkitekt Kim Tezlaff fra TKJ Media.dk har Tikiøb Event igennem det sidste år sat virksomhedens webløsning på den store klinge.

Udvidelsen sker som en naturlig del af udviklingen i eventbranchen.

Konkret er der blevet tilknyttet en webshop til site. Det sker i forlængelse af en øget efterspørgsel efter fysiske produkter der har direkte relation til vores eventløsninger. I dag beskæftiger vi os blandt andet med cykelevents og via disse løsninger skabes en del sideordnet relations salg. Det håndteres nu primært via vores webshop.

Base for et landsdækkende community

Ud over implementering af en webshop skal sitet i dag også håndtere det digitale community Ladies Cycling Lounge. En landsdækkende klub for kvinder der cykler. Vi håndterer det webtekniske for de to cykelkvinder Majbritt Mortensen og Christina Siggaard, der står bag dette nye fællesskab. Du kan læse mere om det hastigt voksende kvindenetværk her på sitet.

Sikkerhed og stabilitet er et must

En logisk konsekvens af vores webudvidelser er også yderligere fokus på sitets sikkerhed og stabilitet. Vores back-end eller webmotor skal stå toptunet. Tikiøb Events website har udviklet sig fra at være et klassisk præsentationssite til i dag at være et site der på daglig basis administrer og håndtere adskillige brugere, herunder abonnenter.

Med lanceringen af Ladies Cycling Lounge er kravene skærpet og sitet er vokset betragteligt, da det nu også skal håndtere alle medlemssiderne.

Et stærkt samarbejde

Denne transformation og udvidelse er skabt i et stærkt og tæt samarbejde med dedikerede partnere. Blandt andet har samarbejdet med TKJ Media været af afgørende betydning for at vi er kommet flot i mål med den tekniske del af udvidelsen. Særlig tak til Kim Tezlaff for en flot indsat på et højt teknisk niveau og ikke mindst på de mest mærkelige timer af døgnet. Vores faste samarbejdspartnere fra OnlineSynlighed.dk har også være en uvurderlig sparringspartner på denne nye digitale rejse.

Det er vores håb at I alle vil tage godt imod de nye muligheder og ikke mindst hjælpe os med at øge kendskabet til hele Danmarks nye online fællesskab for kvinder der cykler – Ladies Cycling Lounge.