Egne Foredrag

Oplevelser, erfaringer, sejre og nederlag siden 1993.

Jesper Tikiøb fortæller gerne om op- og nedture i form af medrivende og underholdende foredrag.

Virksomheder, klubber, organisationer og foreninger er alle velkomne til at rette henvendelse, såfremt man ønsker et eller flere af Tikiøbs foredrag.

Tro, håb og bedrag?

Er en ærlig og åbenhjertig beretning om mødet med Lance Armstrong. Tikiøb fortæller om processen, personen og arrangementet, der i 2003 kom på alles læber. Det er også historien om hvad politiets efterretningstjeneste lavede i Hadsten, om amerikanske popstjerner og det at få en dødstrussel når man handler ind i det lokale supermarked. Endelig forholder Tikiøb sig også til dopingafsløringerne i cykelsporten og i det konkrete tilfælde, bedrag eller ej? Det hele er flankeret med flotte back stage billeder, humor, skarpe holdninger til virkeligheden og glimt i øjet.

Drømmejæger

En historie om at være selvstændig i en barsk branche. Showbizz er ikke for sarte sjæle og er fyldt med løgne, fortielser og skuffelser. Men også store øjeblikke som bringer én langt videre end man havde troet på. Det er historien om at stå på egne ben og gøre det der føles rigtigt her i livet. En personlig beretning om egne valg og oplevelser som selvstændig men også en masse råd og ideer til andre der går med tanke om det selvstændige liv på arbejdsmarkedet. Foredraget tager udgangspunkt i konkrete oplevelser og anvendes efterfølgende som læring.

Produktevents

En snak om hvorledes produktevents får større og større betydning i den måde hvorpå vi markedsføre vores produkter i dag. Det at skabe den unikke historie om sit produkt, blive husket og efterfølgende profitere herpå. Hvorledes integreres story telling i den almindelig markedsføring? Udgangspunktet for snakken er praktisk forankret og vi kommer omkring konkrete eksempler.

Hjælp til speak og konferencierarbejde

Tikiøb Event tilbyder også af være en sikker eventstemme i forbindelse med din næste event, messe, konference, sportsarrangement eller lign. Se mere her.

This page is also available in: English