Lyden af en event

Professionel konferencier til din næste event.

Det er afgørende for helhedsindtrykket og det perfekte arrangement at et eventprogram bliver afviklet og ja nærmest styret sikkert igennem med hjælp fra en erfaren stemme. Er du arrangør af et event med f.eks. mange indslag, programpunkter og taler, så skal det håndteres professionelt.

Jesper Tikiøb tilbyder speaker og konferencier arbejde på freelance basis. En sådan løsning sikre dig og dit arrangement en erfaren og sikker stemme og koordinator, der på tilpasset vis får gæster og publikum godt igennem et tæt program.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jesper Tikiøb interviewer her cykelrytter Jakob Fuglsang efter et flot Tour de France 2013.

Arbejdet tilbydes i forbindelse med alle typer af events. Det kan være en fagkonference, firmafesten eller store offentlige events inde som ude.

Hans egen stemme

Tikiøb kan teknikken og hans stemme har gennem årene løst et vælg af forskellige opgaver. Han speaker også egne public events som Frijsenborg MOTION og det landskendte cykelløb i Hadsten, der traditionen tro afvikles hvert år den første torsdag efter Tour de France.

At bruge Jesper Tikiøb som speaker eller konferencier har også den klare fordel at han aldrig får flyttet det afgørende fokus, da der ikke er tale om en kendis-stemme. Der er naturligvis mange fordele ved en kendis-stemme. Som arrangør risikerer man dog nemt at de vigtige budskaber rykker en tand i baggrunden i forhold til at en kendt stemme opnår uhensigtsmæssigt meget opmærksomhed.

Forud for ethvert job taler vi forløbet grundigt igennem for dermed at opnå den rette fortrolighed og forbindelse mellem speaker og arrangør. Et samarbejde der efterlader en arrangør der nu kan bruge alt sin energi på den egentlige event og gæsterne, fremfor at skulle holde styr på om alt fungere i kulissen.

Har løst mange opgaver

Evnen til at koordinere og speake på en og samme tid har udviklet sig over tid og hænger givet vis sammen med erfaring fra mange offentlige præsentationer og arrangementet, hvor en sikker og præcis stemme har været afgørende for at Jesper har kunnet levere en komplet vare til den enkelte eventkunde. Der kommer givetvis også en del erfaring fra de mange foredrag Jesper Tikiøb afvikler i løbet af et år. Foredrag med fokus på iværksætterlivet, sports- og kulturbusiness samt egne oplevelser som arrangør. Foredraget ”tro, håb og bedrag” er et af flere eksempler her på og omhandler Jesper Tikiøbs møde med sportsikonet fra Texas, den nu detroniserede Tourminator Lance Armstrong.

Kan du bruge Jesper til en speaker- og koordinatoropgave i forbindelse med din næste firmafest, konference, messe eller sportsstævne, så kan du kontakte ham via websitet her eller direkte pr. telefon 87 61 06 20. Her kan du også høre mere om de forskellige foredrag som Jesper Tikiøb tilbyder.