FAN-ZONE til cykelløbet i Hadsten

For første gang siden løbets start i 1993 tilbyder vi nu publikum at købe adgang til et særligt fanområde. Vi kalder det FAN-ZONE.

Vi har besluttet at åbne op for det område vi siden løbets start har anvendt til VIP arrangementer. Gennem årene har vi fået mange henvendelser fra gode cykelfans som alle gerne har villet tættere på det hele. Det lytter vi til og nu etablerer vi altså en særligt område hvor alle mod køb af billet kan komme helt tæt på cykelløbet. Billetten købes online her på sitet

FAN-ZONE vil være en oplevelse hvad enten du er rutineret cykelfan eller en af vores mange lokale gæster der altid har fulgt løbet som en god sommertradition lige efter Tour de France.

FAN-ZONE-cykelløb i Hadsten4

Som fan vil du komme helt tæt på begivenhederne, idet vi er klar med ekskluisve interviews og autografskrivning med løbets profiler og favoritter. Det sker inden start. Det er også her du kan besøge nogle af de danske kontinental mandskaber der er til start. De har nemlig base og parkering midt i FAN-ZONE. Du kan også opleve forskellige boder og stande og CULT pigerne søger for at du aldrig går helt kold, da de naturligvis er på plads med masser af energidrik til os alle.

Grillen er tændt
Inden det for alvor går løs bliver der også tid til et besøg ved vores grill. Vi serverer en tallerken med to slags kød, brød, salat og kartoffelsalat. Her til vælger du frit fra baren en øl, vand eller et glas vin. Skulle tørsten melde sig senere er du velkommen til at købe yderligere drikkevarer i baren til absolut rimelige priser, ingen kø og lige ved målstregen.

Hils på vinderen og vær sikker på en autograf
Du har fra FAN-ZONE frit udsyn til sejrspodiet og straks efter den festlige vinderceremoni får vi besøg af løbets vinder i FAN-ZONE. det gælder også den kvindelige vinder af 5. afdeling af Lindberg Sport Cup som afvikles i samarbejde med DCU forud for selve det professionelle gadeløb.

BOOK din plads NU
FAN-ZONE er et forsøg og vi glæder os meget til at få erfaring med dette nye tiltag. Vi tilbyder derfor i første omgang 300 billetter i online forsalg her fra sitet. De koster kr. 200,- pr. stk og kr. 100,- for børn. (børn under 5 år kommer gratis ind) Køb din billet her på sitet.

Læs meget mere om løbet her på sitet. Følg også gerne med via www.facebook.com/cykelfest

FAN-ZONE-cykelløb i Hadsten5