Zumba® på Frijsenborg

Når vi afvikler det store folkelige motionsarrangement Frijsenborg MOTION, torsdag den 20. juni ved Frijsenborg Slot bliver det med Zumba® på programmet.

Vi er glade for at der er sprunget endnu en blomst ud i buketten af gode motionstilbud i forbindelse med Frijsenborg MOTION. Sidste år var den store nyhed motionscykelløbet og i år byder vi altså velkommen til den livsglade motionsform Zumba®.

Lokal idé
Ideen om Zumba® på Frijsenborg, vel og mærke under åben himmel kommer fra en lille gruppe lokale kvinder fra Hadsten med Dorte Gye i spidsen. Med sig har de ligeledes en lokal instruktør til at stå for selve afviklingen. Sanne Kristiansen er licenshavende Zumba® instruktør og har lovet at føre alle deltagerne sikkert og muntert gennem de 90 minutters Zumba® event. Sanne er en kendt instruktør i Favrskov området og har til dagligt hendes gang blandt andet hos Hadsten Motionsforening. Sanne tager 3 til 4 med-instruktører med for således at sikre høj intensitet og max energi.

K.S. -5590

 

Alle kan være med
Zumba® eventen afvikles som 2 x 45 minutter med en ganske kort pause mellem de to sæt. Aktiviteten starter kl. 18.30 kort efter at vi har fået alle løberne sendt af sted. Det betyder samtidig at vi i år vil opleve god energi og aktivitet i start/målområdet en god times tid efter de første løbere er kommet i mål. Alle kan være med til Zumba® og man behøver ikke at dyrke den glade motionsform til dagligt for at kunne deltage. Kom som du er og prøv hvor herligt og livsbekræftende det er at få pulsen til at bruse via Zumba®.

Tilmeld dig online
Har du lyst til at deltage i historiens første Zumba® event ved Frijsenborg Slot kan du tilmelde dig online på www.frijsenborg-motion.dk Deltagerne vil modtage forplejning, sponsorgave og service præcis som alle øvrige tilmeldte ved Frijsenborg MOTION.

En sund buket
2013 byder således på 5 kilometer løb og walk, 10 kilometer løb, 67 kilometer motionscykelløb og endelige nu nyheden Zumba® under åben himmel. Et brag af en motionsaften i Frijsenborgs smukke og historiske omgivelser ligger klar til hele Østjylland, firmaer, foreninger, klubber og private.

Læs mere om Frijsenborg MOTION på www.frijsenborg-motion.dk og www.facebook.com/FrijsenborgMotion

God træning og vel mødt

Jesper Tikiøb