VM i kvindehåndbold 2015 – the art of event

Heart of Handball er det altoverskyggende slogan for verdensmesterskaberne i kvindehåndbold 2015. Slutrunden afvikles i disse dage i Kolding, Frederikshavn, Næstved og Herning.

Sloganet er også titlen på den officielle VM sang skrevet af den danske popkunstner Zindy. Endvidere er det omskrevet til Art of Handball, som dækker over et flot stykke bodypaint kunst udført af kunstneren Monty Knowles fra Bahamas. Fem af spillerne har lagt krop til og de er de gennemgående figurer i den flotte og kreative kampagne der skal bringe os alle tættere på denne spektakulære slutrunde.

vm_fans_tikiøb_eventVi tillader os ydmygt at omskrive sloganet endnu engang til The Art of Event. Tikiøb Event er nemlig med i kulissen omkring dette store mesterskab i form at tilrettelæggelse og aktivering af Arriva Danmarks sponsorat med DHF. Vores primære opgave er omkring fanzonen, som er et gigantisk område bygget op alene med det formål at skabe et stort tilbud med håndboldrelaterede oplevelser til de tusindevis af tilskuere der hver dag besøger Jyske Bank BOXEN i Herning.

Tikiøb Event har været med fra ide til eksekvering. Arriva anvender slutrunden til på en uformel og direkte måde at komme i ”face to face” kontakt med deres mange passagerer. Der sker primært fra en stor stand vi har bygget op midt i Fanzonen, men det sker også direkte i form af særtog fra BOXEN med køretider der er tilpasset kampprogrammet. Endelig ses det også på skinnerne hver eneste dag, idet Arriva har fulddekoreret et togsæt med de flotte bodypaint motiver.

Hele kampagnen er et godt eksempel på, hvorledes man som moderne virksomhed i dag bør udnytte store events til at opnå direkte og uvurderlig kontakt med kunderne. Som forbrugere er vi i dag mere kritiske og oplyste end nogensinde før. Det betyder også at relationsopbyggende aktivitet får fortsat større og større betydning for vores købsbeslutning. Det gør sig gældende for både BtB og BtC.

Vi finder vores plads midt i det hele, da vi har stor erfaring med ideudvikling og tilrettelæggelse af denne type eventmarkedsføring. Vi kalder det public events. Vi deltagere gerne med udvikling af virksomhedens egne public events, ligesom vi er klar med rådgivning, hvis det gælder aktivering via allerede eksisterende events og arrangementer.

The art of Handball – the art of Event.

Jesper Tikiøb
December 2015