Professionel JÆGER – Vild jagt

Kom og hør den medrivende beretning om Freddy Wulffs vilde og dramatiske liv som professionel jæger i New Zealand.

OBS – FOREDRAGET ER UDSOLGT

freddy-flod-tikiøb-event

Tirsdag den 22. oktober 2013

Markusminde Golfklub – Klubhuset

Nordrevej 43 – Markusminde

DK-8471 Sabro

Kl. 19.00 – 22.30

Kr. 149,- inkl. en øl eller vand. Kaffe og kagebord.

INDHOLD
I tre timer sidder vi tryllebundet. Jæger og eventyrer Freddy Wulff tager os med på en betagende rejse, med masser af historier og anekdoter fra hans liv som professionel jæger. Et liv som kun få har oplevet. Vi kommer med hele vejen rundt fra nedlæggelse af vilde geder og kronvildt til tonstunge vandbøfler. Vi hører om at leve alene i naturen, uden forbindelsen til omverdenen i mere end seks måneder. En intens beretning, som at være der selv.

freddy-wulff-flod-tikiøb-event

Freddy er i Danmark i forbindelse med udgivelsen af hans nyeste bog, og har fundet tid til et besøg i Markusminde. Markusminde ligger på kanten af de store Frijsenborg Skove, klods op af godsets historiske kronvildtrevir. Måske det hele slutter med et brunstbrøl fra Kron- og Sikahjort.

freddy-wulff-buffalo-tikiøb-event

Jeg skubbede en patron i kammeret, men nåede aldrig helt hen til kanten. Pludselig bevægede buskene sig foran mig, og som en sort muskelvariation af et krydsermissil kom tyren mod mig!” Freddy Wulff om det direkte møde med de vilde krattyre i det nordøstlige New Zealand.

ATTENTION: Electronic use of material not allowed without written permission