Vi gør det i naturen

Tikiøb Event tilbyder food-events i tæt samarbejde med professionelle kokke og friluftsvejledere.

Super, forrygende, farverige, fjollede, faglige, fantastiske events som tilpasses præcis behovene i din virksomhed, forening eller afdeling. Altid med naturen som centrum, naturlige events.

  • Teamcooking. Gourmetmad. Vi anvender vildt fra den danske natur, en gruppe glade deltagere, tilsæt førsteklasses råvarer fra lokale producenter og en masse kærlighed til mad, dæk et smukt bord. Ligningen går op og der er dømt top
    gastronomi lavet over åben ild. Det er bare så god en oplevelse.
  • Naturknokleri. Fysiske aktiviteter pyha! Vi finder niveauet så det passer din gruppe.
  • Naturnørderi. Naturen helt tæt på. Alle sanser udfordres.
  • Naturhesteri. Oplev den enestående smukke natur omkring os fra ryggen af en islandsk hest.
  • Polterabend. En supergod polterabend som alternativ til bundløs druk og ydmygelser af brud og brudgom.
  • Teambuilding. Vi kan lave meget kvalificeret teambuilding, da vi har tilknyttet nogle af de bedste konsulenter og erhvervspsykologer på området.

Alle aktiviteter kan kombineres på tværs og helt efter hvad vi sammen finder rigtig for netop din virksomhed.

TEAM COOKING

Team-coocking-tikiøb-eventHvad: Teamcooking med fokus på at forvandle uforarbejdede råvarer og sammensætte disse til et helt særligt måltid. Altid fokus på kvalitetmed respekt og kærlighed til den endelige resultat – det velsmagende måltid.

Vi tilsætter gerne konkurrence-elementer, ligesom tiden nemt kan få en afgørende rolle. At arbejde under tidspres kan være en udfordring når vi afvikler vores team cooking events.

Hvor: Team cooking tilbyder vi at lave overalt i landet, hvor der er adgang til ”vand og ild”. Gerne udendørs men vi kan også sagtens lave gode Team cooking events i indendørs køkkener. Kommer I til os tager vi ofte udgangspunkt i vores egne naturlige rammer her i Markusminde midt i Favrskov Kommune i Østjylland.

Hvem: Deltagerantal fra 4 til over 100 personer. Instruktørerne er alle gode folk med en uforfalsket kærlighed til mad. Kokke, amatørkokke. Alle med det rette blik for at deltagerne skal have et maksimalt udbytte af dagen. En oplevelse og et minde at dele  – den unikke relation.

Øvrigt: Team cooking kombineres oplagt med spændende vinsmagning og ølsmagning.

Vil du gerne invitere dine medarbejdere eller kollegaer med i skoven til den helt store naturlige gastronomiske event, så gi os et kald, så finder vi sammen den rette løsning på jeres næste personalearrangement. ”Fang” os på 87 610 620.