Cykelevents på højt internationalt niveau

Tikiøb Event har et stærkt partnerskab med tidligere world tour cykelrytter Frank Schleck fra Luxembourg. Vi har kendt hinanden siden 2006, hvor Schleck var i Danmark for at deltage i vores gadeløb – cykelløb i Hadsten. Et løb han i øvrigt vandt.

Schleck har stoppet sin professionelle karrierer med udgangen af 2016 sæsonen. Det giver luft til at udleve nye drømme og muligheder. Det har blandt andet ført os sammen i en stærk international event duo.

Tohjulede oplevelser på den store klinge

I et partnerskab tilbyder vi cykelevents til vores europæiske kunder. Frank besidder et stort og aktuelt netværk ind i den absolutte top af den moderne professionelle cykelsport. Jesper Tikiøb har været en del af cykelsporten i mere end 20 år og har stor erfaring med tilrettelæggelse og eksekvering af internationale events.

Tilsammen giver det en værktøjskasse fyldt med kompetencer i forhold til cykling og events. Resultatet er helt unikke cykeloplevelser til vores kunder.

Ønsker du en specifik cykelevent for dine kunder eller medarbejdere er du velkommen til at kontakte os direkte pr. telefon eller mail jesper@tikioeb-event.dk

Kom helt tæt på cykelsporten

Vi tilbyder også løsninger i forbindelse med en række internationale motionsløb og oplevelser helt tæt på de rigtige cykelløb på world tour niveau. Endvidere kan vi også formidle kontakten til enhver cykelprofil hvad enten der er tale om en aktiv eller en tidligere ryttere.

Schleck Grand Fondo – lørdag den 16. maj, kør selv med

I Danmark repræsenterer Tikiøb Event også Frank Schleck i forbindelse med motionscykelløbet i Luxemborg Schleck Gran Fondo. Løbet afvikles hvert år i maj måned og er en af de helt store internationale cykelmotionsoplevelser ganske tæt på os her i Danmark. Får mere information om 2020 turen til Schleck Gran Fondo her.

Schleck Grand Fondo

Følg eventbranchen

Få nyheder og inspiration til events fra Tikiøb Event!

Du er nu tilmeldt!