“Usynlig” chip på Frijsenborg

Vi har tidligere i forbindelse med online åbning af tilmeldingen til Frijsenborg MOTION fortalt at du som deltager i år vil blive fritaget for at bruge plast-chip i forbindelse med tidtagningen. Flere har efterfølgende spurgt nærmere ind til løsningen og vi forklare hermed i form at et par afklarende billeder.

Den individuelle elektroniske stregkode ligger således i år placeret i selve startnummeret, hvilket jo betyder en forbedret bruger-oplevelse og samtidig bliver håndteringen lettere for os som arbejder med selve afviklingen. Alt i alt en super løsning, da vi alle har prøvet at løbe forbi opsamlingskasserne til de elektoniske chips – tilbage igen og aflevere. Det er slut nu med de nye numre. Nedenfor kan du se et eksempel på et sådan nummer og hvorledes det så ud sidste år med fysisk chip i skoen. Tiderne er naturligvis fortsat nettotider således at din tid starter og stopper med passage af start og mållinien.

Vedrørende vores online tilmeldingssytem så har vi netop åbnet for hold tilmelding så det er nemt for den enkelte at tilmelde og uploade et helt hold på en gang.

Læs meget mere om Frijsenborg MOTION og tilmeld online.

Bagsiden af 2013 startnummer. Her ligger alle personlige oplysninger elektronisk bag skumstrimlen.

Bagsiden af 2013 startnummer. Her ligger alle personlige

oplysninger elektronisk bag skumstrimlen.

Løbechip som vi kender den fra tidligere år, monteret i skoen.

Løbechip som vi kender den fra tidligere år, monteret i skoen.