Tilmeld dig NU – Frijsenborg MOTION

Frijsenborg MOTION afvikles i år for femte gang.

TILMELD dig ONLINE HER.

Et sundt motionsarrangement for alle, firmaer, klubber, foreninger, venner og naboer. Dagene bliver hurtigt længere og lysere nu. Vi mærker så småt foråret – derfor er vi også i fuld gang med tilrettelæggelse af Frijsenborg MOTION som i år afvikles torsdag den 20. juni. Igen med LØB, WALK og CYKLING på programmet.

En af mange opgaver i bestræbelserne på igen at skabe en uforglemmelig motionsaften er et velfungerende tilmeldingssystem. Det tilbyder vi igen i samarbejde med Events4U og vi har således d.d. åbnet for tilmeldingen.

Så nu gælder det – få fat i venner, kollegaer og naboer og tilmeld jer til en hyggelig, social og sund aften i de smukke og historiske omgivelser ved Frijsenborg Slot i Østjylland.

Vi glæder os til at fortælle jer meget mere om arrangementet så følg med her på sitet. Nyt i 2013 bliver blandt andet et forbedret tidtagningssytem, hvor den elektroniske chips er indsat som en stregkodestrimmel i deltagernummeret. Det betyder en væsentlig forbedring for alle deltajere som så ikke længere skal “bøvle” med at påsætte chips samt husk efterfølgende at aflevere den.

Læs meget mere om Frijsenborg MOTION her på sitet eller gå direkte til din tilmelding

TILMELD dig ONLINE HER.

God fornøjelse, god træning og velkommen på Frijsenborg Slot.

Frijsenborg Midsommer Motion 3 - TIKIØB Event