Tikiøb Event i samarbejde med Hammel Cykle Klub

Tikiøb Event på rø…

Tak til den friske januar motionist der her lægger bagdel til billedet.

Tak til den friske januar motionist der her lægger bagdel til billedet.

Cykelløbsarrangør i Favrskov indgår samarbejde med Hammel Cykle Klub.

Som cykelløbsarrangør har jeg i mere end 20 år være med til at sætte mit præg på lokal og national cykling. Ja det er også blevet til mere end 10 år med international cykling, i form af UCI landevejscykelløb i Aarhus og MTB løb i Hammel (MTB Explorer).

Favrskov tager føringen på landevejen

I Favrskov cykler vi i dag på stort set alle plan. Vi har de mest fantastiske omgivelser til at cykle i hvad enten du er motionist, elitemotionist eller eliterytter. Landevejsrytter eller mountainbiker det gør ingen forskel. Området er også perfekt til afvikling af cykelløb, hvilket vi også ser gode eksempler på år efter år. Hammel Cykle Klub er som licensklub under DCU vært for et rigtigt landevejsløb. Det foregår typisk i Pinsen og området besøges at cykelryttere i alle aldre fra hele Danmark. Der ud over står klubben også for afvikling af licens mountainbike løb.

Elite og motion fra Tikiøb Event

Her på kontoret tilrettelægger og afvikler vi to cykelløb i Favrskov Kommune på årsbasis. Et motionscykelløb som ruller af sted i forbindelse med den store folkelige motionsaften Frijsenborg MOTION. Det sker i år den 18. juni med start og mål ved Frijsenborg Slot. I Hadsten er vi hver år vært for hele den danske elite, når vi afvikler det landskendte gadeløb. Et gadeløb der i mere end 20 år er blevet kørt den første torsdag efter afslutningen på Tour de France.

Meget mere cykling

Ud over ovennævnte finder vi masser af gode initiativer rundt i hele området med motionsklubber og cykelnetværk i Hadsten, Hinnerup, Sabro og Søften. Uanset hvornår du næsten er en tur ude på din cykel møder du glade cykelmotionister der er ude for at få vind i håret, røde kinder og ømme stænger.

Et godt samarbejde i udvikling

Jeg er gennem de sidste par år kommet tættere på Hammel Cykle Klub og vi har meget at være fælles om, som de to enheder der i Favrskov området afvikler rigtige cykelløb. I ”gamle” dage var der en tendens til at vi opfattede hinanden som ”konkurrenter”. Sådan er det ikke i dag. Nu ses vi som samarbejdspartnere der på forskelligvis kan udveksle erfaringer og hjælpe hinanden med helt lavpraktiske opgaver. Denne dialog har gennem længere tid nu været til gavn for cykelmiljøet og cykeloplevelserne i Favrskov.

Tendensen fortsætter

Sidste gode eksempel på det fine samarbejde mellem undertegnede og Hammel Cykle Klub ses ganske tydeligt ude på landevejen. Jeg har nemlig valgt at bakke direkte op om klubbens arbejde i form af et konkret sponsorat. Denne aftale betyder blandt andet at vores logo er synligt på klubtøjet. Hele lænden eller bagdelen om man vil samt den øverste del af trøjen bærer logoet for hele områdets eventbureau. Læs meget mere om Hammel Cykle Klub via www.hammelck.dk

Se alle tøj-sponsorer i bunden af indlægget.

Med hele vejen rundt

Alle klubbens ryttere, motion og elite vil således på deres vej rundt i landet med tusindevis af kilometer i benene indirekte fortælle historien om samarbejdet mellem Tikiøb Event og Hammel Cykle Klub. Vi er på vej ud af den helt rigtige rute – gennem samarbejde og fælles forståelse imellem de mange gode cykelprojekter i området kan vi styrke vores position i cykel-Danmark og vi kan ikke mindst styrke tilbuddene og oplevelserne.

Vi ses på landevejen.

Jesper Tikiøb

Toejsponsor

FOTO: Hammel Cykle Klub