Tikiøb Event løser dine speak- og konferencier opgaver

Mere end 20 år i event branchen har givet mig en hvis erfaring og føling med konferencier opgaven ved store events. Det være sig sport, fest og konferencer.

Interview af den førende kvinde på 10 kilometer distancen efter 3. afdeling af Aarhus 1900s Nytårs Cup 2014

Interview af den førende kvinde på 10 kilometer distancen efter 3. afdeling af Aarhus 1900s Nytårs Cup 2014

Det er afgørende for resultatet af din event og den oplevelse dine gæster eller deltagere får, at det er en sikker stemme der er bag de mange informationer der skal kommunikeres ud. Det giver en ro både for dig som arrangør og for deltagerne. Du ved at der er styr på informationstrømmen og kan således fokuserer fuldt og helt på din kundeevent, hvad enten der er tale om en stor public event eller en mindre reception med indbudte gæster.

At bruge en professionel stævnespeaker, ordstyre eller konferencier binder og samler dit arrangement sammen til den komplette oplevelse.

Så sig endelig til, hvis du kan bruge en som mig til din næste event, hvor det er påkrævet med en formidler og afvikler. Jeg har erfaring med mange typer af events. Professionelle cykelløb, motionsløb, hundesport, fester, koncerter og konferencer.

På billederne er jeg i gang med at speaker til 3. afdeling af Aarhus 1900 Atletik Motions Nytårs Cup 2014. 3. søndag i Advent, 14. december 2014, derfor nissehuen.

Venlig hilsen

Jesper Tikiøb