Teambuilding og firmaevents i Markusminde

Søger du nye input og omgivelser til virksomhedens næste personalearrangement eller firmafest så vil Markusminde i Favrskov Kommune være et oplagt bud.

Tikiøb Event er bosiddende i netop Markusminde på ejendommen White Lodge. Herfra udvikles og gennemføres personaleevents og kundeevents til dansk erhvervsliv. Vi har siden 1993 levet af at skabe unikke oplevelser og events for det enkelte firma. I dag bruger vi de naturlige og skønne rammer i Markusminde som afsæt til nye produkter og løsninger.

Skov og mark er perfekt til events
I tæt samarbejde med naboejendomme kan vi således tilbyde super hyggelige og uformelle rammer til alt fra salgsmøde til firmafest. Vi bor mellem mark og skov, hvilket giver os mulighed for en lang række forskellige udendørs aktiviteter. Det kan være teambuilding med en buket af forskellige samarbejdsøvelser men også blot et frikvarter med sjove og udfordrende aktiviteter der tilsammen sikre den perfekte personale- eller kundeevent. Gode eksempler på aktiviteter kan være kørsel på segways, mountainbikes eller potente Yamaha ATV motorcykler. Lerdueskydning, træklatring, luftriffel, geocaching og golf er også stærke bud på aktiviteter vil kan tilbyde i Markusminde.

IMG_3157

Gode lokaler
De indendørs faciliteter er kvalitetsmæssigt på samme højde niveau som vores skønne natur. Gamle staldbygninger er smukt sat i stand med sten på gulvet, frit lagte bjælker og klassiske træborde og stole. Vi serverer lidt af hvert fra den store bar. Omkring brændeovnen er der tid til hygge og refleksion, ligesom vores gæster er velkommen til at tage et slag billard i en pause fra den officielle tidsplan. Lokalerne kan anvendes selvstændigt til traditionel firmafest og mødeaktivitet, ligesom de fungere godt som base for dage med udendørs events og aktiviteter.

Maden laver vi selv i eget køkkenet eller vi bestiller det ude fra eksterne leverandører alt efter hvad vi aftaler specifikt med den enkelte kunde.

IMG_3529

Centralt beliggende i Østjylland
Markusminde er langt ude på landet og vores gæster får virkelig en oplevelse af ro og frem. Vi er uformelle og møder alle med et smil og et fælles ønske om at lykkedes. Samtidig er Markusminde også centralt placeres midt i Favrskov Kommune og vores områder støder op til de enorme Frijsenborg Skove. Du finder os 3 minutter fra Viborgvej rute 26 og 10 minutter fra motorvej E45 afkørsel Tilst. Kommer du har Århus eller Silkeborg er køretiden 25 minutter. Der er ikke langt til nye og anderledes oplevelser og events i Østjylland. Velkommen til Markusminde midt i Favrskov. Såfremt du ønsker at høre nærmere om vores muligheder for at designe en event til netop din virksomhed er du altid velkommen til at give os et ring på 87 610 620 eller komme forbi til en kop kaffe og et stykke hjemmebag. Vi har også bud på andre lokaliteter rundt i landet og i udlandet for den sags skyld.