Teambuilding kan gøres nemt og enkelt

Jesper Tikiøb har beskæftiget sig med teambuilding aktivitet siden 1993. Mange gode timer og spændende projekter er det blevet til når der har været personaleevent på dagsordenen. (VIDEO: bagagerumssnak i bunden af indlægget).

Tiderne skifter hele tiden og det gør ønsket om indhold til en værdifyldt teambuilding dag også. Vi har været med i mere end 20 år og har været med til meget spektakulære opsætninger. Store events med masser af blæs på. Sjovt og underholdende. Ofte har vi dog også stillet os selv det spørgsmål om den store opsætning tilfører virksomheden tilpas merværdig set i forhold til omkostningerne ved at sætte det helt store gear i gang, når personalet skal udfordres på en teambuildingdag.

Brug et enkelt event program
Vores erfaring er at man som ledelse ofte får det bedste resultat ved at forenkle programmet og således skabe det rette fokus ind mod det som det handler om. Ved teambuilding skal vi skabe en oplevelse af det gode samarbejde og den tydelige kommunikation. Ved at udfordre medarbejderne igennem øvelser og aktiviteter skal vi nå til en fælles forståelse af at vi når længst ved at samarbejde, lytte og være opmærksomme på hinandens signaler. Denne forståelse opnås bedst efter vores vurdering ved at anvende enkelte og til tider simple øvelser og aktiviteter. Så flytter det spektakulære set-up ikke fokus for det som er det vigtige med en teambuildingevent. Vi bruger ofte helt simple elementer og grej som er fundet i naturen eller ting som findes i de fleste hjem. Og alligevel kommer vi sikkert i mål hver gang vi er ude og leverer den slags events.

Vi tilrettelægger og afvikler også mange personaleevents og kundeevents, hvor den store oplevelse også er en af de helt væsentlige faktorer. En oplevelse som skal udbygge den unikke relation mellem medarbejder og arbejdsgiver eller mellem kunde og leverandør. Det løser vi naturligvis gerne og gør det i udlandet som her hjemme. Vi vil dog gerne tale for at man som virksomhed er opmærksom på hvad resultatet af den planlagte event skal være og således ikke får blandet tingene sammen. Teambuilding er en ting og oplevelsesevents er en anden. Begge dele er væsentlige og er i dag værdiskabende for den moderne virksomhed.

Brug fantasien og tænkt ud af ”boksen” når du næste gang har brug for et teambuilding forløb. Måske løsningen er lige for og så endda til ganske få omkostninger. Vi hjælper gerne med ideer til både opgaver, forløb og locations til din kommende teambuilding event.