Spydstegte kyllinger til Frijsenborg MOTION

GuldKyllingenlogogulFrijsenborg MOTION afvikles torsdag den 19. juni i helt igennem fantastiske og unikke rammer ved Frijsenborg Slot. Vi er glade for samarbejdet med godset og stolte over at vi kan få lov at komme år efter år.

Erfaringen viser også at vi ikke er de eneste der synes om dette smukke sted. Efterhånden som deltagerne kommer i mål efter enten løb, walk eller cykling så ser vi altid at mange bliver hængende og hygger sig i slotsparken med picnic.

Det er naturligvis vores håb at det også vil gentage sig i år. For at sætte ekstra tryk på har vi indgået et samarbejde med Guldkyllingen som kommer med den helt store trailer og griller spydstegte kyllinger til alle der har lyst til et velsmagende måltid efter endt motion. Oplagt mulighed for på en nem måde at få klaret aftensmaden. Det giver masser af tid til kollegaerne og ingen skal tænke på service, køletasker og forplejning.

Noget for enhver fra Guldkyllingen
Grillmesteren har lovet os at der er noget for enhver og der tilbydes derfor 3 forskellige portionsstørrelser alt efter hvor sulten man er. Alle portioner flankeres af dejlig salat.

Guldtrialer_gennemsigtig

 Til dig og kollegaerne
Skal du og kollegaerne afsted til Frijsenborg MOTION, Danmarks sundeste skovtur og ønsker I at Guldkyllingen skal sørge for maden til jer så bestilles menuerne ganske enkelt i forbindelse med selve tilmeldingen. Efter du har indtastet alle oplysninger og hvilke motionsform og distance du ønsker, så kan du også bestille lige præcis den menu fra Guldkyllingen der passer dig bedst. Gå direkte til tilmeldingen.

Motion og picnic ved Frijsenborg Slot
God fornøjelse med det skønne forår og god træning. Vi glæder os til at se jer ved Frijsenborg Slot den 19. juni til masser af motion, hygge og picnic.

_DSC2433