Brug sport og kultur målrettet

TIKIØB Event har stor erfaring med sponsorarbejde inden for sportens og kulturens verden. To tilfredse parter skal der til for at skabe grundlaget for et stærkt og langvarigt samarbejde. Sponsortager og sponsorudbyder skal blive enige. Her hjælper vi gerne, da vi forstår begge verdener og har siddet på begge sider af bordet gennem årene.

Ikke mindst aktiveringsdelen af sponsoraftaler er særdeles vigtigt for at opnå det optimale resultat også selv om aftalerne måske er indgået primært med eksponering af brand eller virksomhed for øje.

Vi kan se de anderledes løsninger og kan dermed være med til at gøre den lille forskel som lander den store aftale.

TIKIØB Event bidrager endvidere med gennemgang af eksisterende aftaler, få friske øjne på og således få optimeret virksomhedens sponsoraftaler eller generelle strategi på området. Virksomheder bruger ofte mange penge på aftaler som ikke altid er tænkt til ende. Alle sponsorater skal behandles og bruges professionelt. Sponsorater er ofte indgangen til et nyt og enormt netværk som indirekte kan skabe ny forretning for sponsortager.

Ring til Jesper Tikiøb tel: 87 610 620 for en snak om hvordan din virksomhed med fordel kan samarbejde professionelt med sporten og kulturen.

This page is also available in: English