Nyt motionscykelløb

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Tikiøb får stor event opgave fra Arriva Danmark
Arriva Danmark der til hverdag med stor succes køre tog i store dele af Jylland har netop offentliggjort, at de i samarbejde med cykelholdet Team CULT Energy vil afvikle et nyt stort motionscykelløb i Danmark. Arriva har besluttet at placere arrangementet i den vestlige del af Danmark og i 2013 er valget faldet på Esbjerg som værtsby. Løbet er et midt-uge løb og afvikles torsdag den 23. maj med start og mål på Sportsvej i netop Esbjerg.

Tæt på cykel-Danmark
Der tilbydes to ruter en tur på 20 kilometer og en tur på 68 kilometer. Begge er de tilrettelagt med størst mulig fokus på deltager- og trafiksikkerhed og bringer rytterne rundt i det smukke landskab omkring Esbjerg.

Med Arriva Cykel Motion, som er blevet løbets navn, vil virksomheden gerne på en aktiv måde sætte fokus på togdrifts tætte forbindelse til det at cykle. Mange af Arrivas kunder cykler hver eneste dag året rundt frem og tilbage til stationen, for at tage toget videre på arbejde. Det skal Arriva Cykel Motion markere på en festlig og aktiv måde.

Alle kan være med
Med de to meget forskellige ruter er der lagt op til at stort set alle kan være med. Bare du har en cykel med luft i dækkene. Målet er at samle så mange som muligt til en stor sund og fælles cykeloplevelse. Elitemotionister og børnefamilier – alle er I velkomne.

Team CULT Energy cykler med
Arriva Danmark er sponsor for det succesfulde danske kontinentale cykelhold Team CULT Energy. Det er derfor helt naturligt for alle omkring holdet, rytterne, servicepersonale og ledelse at møde op i Esbjerg den 23. maj. Alle vil de være der og give deres bidrag til en herlig cykelaften. De cykler med og har fordelt sig på de to distancer og vil blande sig godt i felterne, så alle får mulighed for en god snak og måske et velment råd om det at køre på cykel.

Har CULT med
Cykelholdets navne og hovedsponsor energi-drik virksomheden CULT er også med i Esbjerg. Her vil alle efter løbet få mulighed for at smage på den effektive og velsmagende energi drik.

Meget mere information og tilmelding
Arriva Danmark har oprettet en særlig website omkring motionscykelløbet. Her kan du læse meget mere om arrangementet og tilmelde dig. Siden finder du på www.mitarriva.dk

Event erfaring med i kulissen
Ideen til Arriva Cykel Motion er skabt her i huset, som en del af Arriva Danmarks generelle eventkampagne og aktiveringsprogram omkring cykling. Arriva Danmark har også valgt undertegnede til at varetage den cykelfaglige tilrettelæggelse og afvikling af løbet. Et valgt der formentlig bygger på min store erfaring med dansk cykelsport. Tovholder for mere end 100 elite og motionsløb i Danmark i mere end 20 år vil give en vis erfaring. I dag har jeg også fortsat egne cykelløb på kalenderen, blandt andet det landskendte gadecykelløb i Hadsten, der hvert år afvikles i ugen efter Tour de France. 20. juni byder jeg også ”indenfor” til motionscykelløb, når Frijsenborg MOTION afvikles og i år igen med motionscykelløb på programmet.

Jesper Tikiøb, marts 2013